Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aloe Vera 14+2 Memory este o saltea ferma, dar indata ce te obisnuiesti cu ea, vei observa cum calitatea somnului tau se va imbunatati. Ce este important de retinut se refera la faptul ca asigura o pozitie corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale, in timpul somnului.

Salteaua Aloe Vera 14+2 Memory este realizata din materiale de buna claitate. Baza acesteia este compusa din spuma elastica Green Form HD, avand celulatie deschisa, drept pentru ca asigura o sustinere anatomica optima a corpului si o pozitie naturala a coloanei vertebrale, reusind sa amelioreze problemele in acest sens.

Husa saltelei este realizata dintr-o tesatura foarte moale si placuta la atingere, prevazuta cu tratament de Aloe Vera si vatelina cu fibre de balbus. Pe partea superioara este matlasata cu 2 cm de psuma Green Therm Memory, ce reactioneaza eficent la caldura coprorala si elimina punctele de presiune, reusind astfel sa relaxeze musculatura si sa asigure o circulatie optima a sangelui.

Salteua prezinta importante proprietati antimicrobiene si antialergice. Acest lucru se datoreaza, dupa cum am precizat mai sus, acestei plante minune numita Aloe Vera.  In plus, sunt recunoscute si proprietatile naturale antialergice si antimicrobiene ale bambusului. Impiedica dezvoltarea microbilor si bacteriilor pe suprafata sa, neutralizand in acelasi timp si mirosurile neplacute.

Tehnologia inovativa a spumei suport Gren Form alaturi de cea a stratului de Green Therm Memory asigura un somn linistit, astfel ca miscarile partenerului nu se vor propaga pe intreaga suprafata a saltelei si, deci, nu te va deranja in timpul somnului.

Salteaua prezinta doua fete, fiecare avand fermitati diferite: o parte a saltelei prezinta o fermitate ridicata, iar cealalta o fermitate medie. Prima parte este prevazuta cu fibre naturale de bumbac, iar celalata cu 2 cm de spuma memory si vatelina cu fibre de bambus. Ideea este ca niciuna dintre parti nu este moale, in cazul in care va asteptati ca o fata sa fie tare si cealalta moale. Din punctul meu de vedere, ambele fete prezinta fermitatile optime care sa asigure un confort sporit si mai ales o pozitie corecta a corpului, fiindca multi dintre noi avem tendinta de a nu avea tocmai o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Atunci trebuie sa actionam pe mai mult cai pentru a rezolva aceasta problema, iar una dintre solutii ar fi achizitionarea unei saltele potrivite.

Mai mult decat atat, husa acesteia permite o buna aerisire interna gratie tesaturii Free Air 3D, astfel ca umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata eficient si nu va oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa se formeze in structura sa.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficient doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu se recomanda folosirea clorului, solutiilor chimice de curatare sau a altor solutii lichide. Personal, as recomanda chiar achizitionarea unei protectii care sa o protejeze sau a unui topper.

Aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg/persoana.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm si are o inaltime de 18 cm.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Aloe Vera 14+2 Memory este o saltea buna si chiar daca initial s-ar putea sa vi se para putin cam tare, veti reusi cu timpul sa va obisnuiti, iar atunci chiar veti fi multumiti de modul in care va veti odihni pe ea. Clientii actuali confirma acest lucru, iar mai mult decat atat, declara ca a fost o alegere foarte buna. Nici eu  nu au fost obisnuiti inca de la inceput cu o saltea ferma, insa cu timpul si-au dat seama ca este eficienta chiar si pentru problemele cu spatele, durerile ameliorandu-se progresiv. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Aloe Vera 14+2 Memory 160x200 cm

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Ferma si confortabila
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Ofera suport anatomic
  • Efect antimicrobian si antialergic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *