Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light MBM-67AP

Star-Light MBM-67AP este un frigider minibar foarte accesibil din perspectiva pretului, pe care il vad potrivit pentru camere de hotel, pensiuni sau camere de camin. Este un aparat mic, dar care asigura strictul necesar alimentelor si bauturilor depozitate in interiorul sau.

Frigiderul Star-Light MBM-67AP pune la dospozitie o capacitate de 67 de litri si este incadrat in clasa de eficienta enegetica A+, inregistrand un consum energetic anual de doar 109 kWh.

Prezinta sistem de racire static, ce are la baza conducte prin care circula agentul termic. In principiu, acesta raceste foarte bine produsele depozitate, insa nu recomand ca alimentele sa fie pastrate o perioada prea mare de timp.

Apreciem la acest produs faptul ca prezinta si congelator, chiar daca este unul mic. Practic in aceasta zona poti raci rapid cateva sticle de bere sau poti pastra o caserola cu inghetata.

Star-Light MBM-67AP este prevazut cu doua rafturi din sticla securizata, iar pe usa se afla doua suporturi pentru sticle, dar si pentru alte recipiente de mici dimensiuni.

Din punct de vedere estetic, prezinta un design simplu, carcasa fiind alba. Usa este prevazuta cu maner incorporat, avand deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila o poti monta cum doresti.

Nivelul de zgomot produs este de 42 dB, prin urmare, este un aparat silentios.

Dimensiunile frigiderului sunt de 63 x 44.5 x 51 cm (l x L x A) si cantareste 16 kg.


Concluzii si pareri

Star-Light MBM-67AP este un frigider ieftin si practic, care isi face treaba fara probleme. Clientii confirma acest lucru si sustin ca alimentele sunt racite foarte bine, este silentios si nu ocupa foarte mult spatiu. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos, iar aici poti consulta oferta propusa.

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret mic

Contra

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *