Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light FDDV-213A+

Star-Light FDDV-213A+ este un frigider cu doua usi, potrivit pentru persoanele cu un buget restrans, ce poate fi amplasat si in spatii mai mici, datorita dimensiunilor reduse. Nu dispune de foarte multe functii, insa isi face treaba destul de bine.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ este prevazut cu sistem de racire static, avand la baza conduce prin intermediul carora circula agentul termic. In principiu, raceste bine, insa nefiind dotat cu sistem No Frost, vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului.

Temperatura poate fi reglata cu ajutorul termostatului rotativ.

Dispune de o capacitate totala de 213 litri, fiind impartita intre frigider – 171 litri si congelator – 42 litri.

Frigiderul propriu-zis este localizat in partea de jos si dispune de o lada inchisa pentru vegetale si patru rafturi din sticla securizata, ce pot fi amplasate pe mai multe trepte de nivel. Usa frigiderului este dotata cu trei surporturi din plastic, unde poti amplasa recipiente de mici dimensiuni, borcane si asa mai departe.

Congelatorul este suficeint de mare pentru a amplasa cateva pachete cu mancare sau caseole cu inghetate, in interior existand un singur raft metalic. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Frigiderul dispune de un design simplu, carcasa fiind de culoare alba.

Prezinta o autonomie de 14 ore fiind suficient de mare, astfel ca in cazul aparitiei unei pene de curent, in tot acest timp alimentele se vor mentine in maxima siguranta.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 41 dB, fiind un aparat silentios.

Dimensiunile acestui model de frigider sunt de 144 x 54 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 39 kg.


Concluzie si pareri

Star-Light FDDV-213A+ este un frigider foarte ieftin, dar care asigura strictul necesar pentru alimentele tale. Clientii au adaugat ca raceste destul de bine, este silentios si suficient de incapator. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici poti verifica oferta propusa.

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.1/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • dimensiuni reduse

Contra

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *