Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light CF-157AP

Star-Light CF-157AP este un aparat frigorific destul de apreciat si de bine vandut, iar acest lucru s-ar putea datora in cea mai mare masura capacitatii interioare, dar si a pretului avantajos. Este deja cunoscut faptul ca Star-Light aduce pe piata aparatura electronica si electrocasnica la preturi cat mai accesibile.

Congelatorul Star-Light CF-157AP ofera o capacitate de 157 de litri si este organizat cu ajutorul a 5 sertare foart eincapatoare, ce permit depozitarea produselor in functie de natura lor. Astfel, acestea nu vor mai imprumuta mirosuri si arome intre ele. In plus, fiind bine organizat, vei avea o ordine, iar in momentul in care cauti ceva, iti va fi mult mai usor sa gasesti.

Este un aparat frigorific practic, care isi face treaba in parametrii optimi, insa functiile performante ii lipsesc cu desavarsire. Insa, acest produs se doreste a fi un aparat ieftin, accesibil oricarui buzunar, deci se explica absenta acestor functii.

Este economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregitrand un consum de pana la 20% mai mic comparativ cu un congelator A. Consumul anual este aproximat la 213 kWh.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific silentios.

Dimensiunile acestuia sunt de 142 x 55 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 46 kg.


Concluzii si pareri

Star-Light CF-157AP este un congelator ieftin si foarte practic, care ar putea fi de mare folos achizitionat in rolul de congelator suplimentar. Clientii adauga faptul ca este foarte silentios, bine organizat si ingheata eficient alimentele. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici te poti convinge de acest lucru.

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.1/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • incapator
  • pret mic
  • organizare buna

Contra

  • lipsa functie No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *