Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light FTTM-98APP

Star-Light FTTM-98APP este un model de frigider foarte ieftin, potrivit si pentru spatiile mai restrase, datorita dimensiunilor sale reduse. Totusi, as putea spune ca dispune de un volum dublu comparativ cu marea majoritate a aparatelor frigorifice existente in unitatile de cazare.

Frigiderul Star-Light FTTM-98APP este prevazut cu o usa si pune la dispzoitie o capacitate totala de 98 de litri. Acest volum este impartit in acest mod: 84 litri pentru frigider si 14 litri pentru congelator.

Dispune de sistem de racire static, ce are la baza conducte cu agent termic. Nefiind No Frost, periodic vor aparea depuneri de gheata la nivelul peretilor interiori, asa ca atunci va trebui dezghetat.

Este un aparat potrivit pentru racirea bauturilor si a alimentelor, dar nu pentru o perioada prea mare de timp.

In partea de jos, se afla un compartiment inchis unde poti depozita fructele si legumele. Deasupra, se afla doua rafturi din sticla securizata, capabile sa sustina si vase mai voluminoase.

Usa frigiderului este dotata cu trei suporturi din plastic, ideala pentru asezarea dozelor de bere, sticle de suc sau apa.

In partea superioara, se afla o zona pentru congelare prevazuta cu o usa, pentru mentinerea temperaturii optime.

Ai posibilitatea de a modifica temperatura prin intermediul termostatului rotativ amplasat pe partea dreapta in interior.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 39 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific destul de silentios.

Dimensiunile frigiderului sunt de 84.5 x 50 x 54 cm (l x L x A) si cantareste 25.4 kg.


Concluzii si pareri

Star-Light FTTM-98APP este un frigider rezonabil ce asigura strictul necesar pentru alimentele depozitate in interior. Clientii sustin ca sunt multumiti de acest aparat frigorific si chiar isi face treaba decent. De asemenea, este silentios si nu ocupa mult spatiu. In plus, clientii apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti verifica o oferta de pret excelenta.

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret mic
  • silentios

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *