Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light FV-102A+

Star-Light FV-102A+ este un congelator ieftin la care poti apela daca ai nevoie de un congelator suplimentatar caci cel incorporat nu mai face fata ca si volum. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii despre produs!

Congelatorul Star-Light FV-102A+ ofera o capacitate de 102 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic redus, de doar 191 kWh/an.

Un mare plus pentru acest congelator este faptul ca prezinta sistem de dezghetare automat, astfel ca nu va mai trebui sa te confrunti cu problema formarii ghetii pe peretii interiori.

Temperatura poate fi modificata prin intermediul termostatului mecanic amplasat la interior. Aceasta poate fi modificata in intervalul -10 si -18 grade Celsius.

Prezinta o compartimentare foarte buna, adica este dotat cu trei compartimente inchise unde alimentele pot fi depozitate in functie de natura lor, pentru a nu risca sa imprumuta mirosuri si arome intre ele.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 7.5 kg.

Aparatul este prevazut cu un design simplu, carcasa fiind alba, iar manerul usii incorporat. Usa dispune de deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila o vei putea monta cum doresti.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 40 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific foarte silentios.

Dimensiunile acesteia sunt de 83.8 x 61.5 x 54 cm (l x L x A), ceea ce o recomanda si pentru spatii restranse.


Concluzii si pareri

Star-Light FV-102A+ este un aparat frigorific foarte eficient, de care clientii sunt extrem de multumiti. Acestia declara ca prezinta o compartimentare foarte buna comparativ cu o lada frigorifica, este silentioasa si raceste foarte bine. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici te poti convinge de acest lucru.

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • compartimentare buna
  • silentioasa
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *