Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light FTTM-113AP

Star-Light FTTM-113AP este un frigider ce nu ocupa mult spatiu, pe care il vad ideal pentru o garsoniera, camera de camin sau chiar la birou. Se incadreaza perfect in spatiile restranse si asigura strictul necesar.

Frigiderul Star-Light FTTM-113AP ofrea o capacitate totala de 113 litri, distribuita astfel: 97 litri pentru frigiderul propriu-zis si 16 litri pentru congelator.

Are la baza sistem de racire pe baza de conducte cu agent termic si pentru ca nu prezinta sistem No Frost, se poate intampla ca pe peretii interiori sa se formeze gheata. Atunci, aparatul va trebui dezghetat si curatat.

Frigiderul propriu zis prezinta un compartiment inchis, unde poti depozita in conditii optime vegetalele. Deasupra se afla doua rafturi din sticla securizata prevazute cu margini de protectie. Pe usa frigiderului, se afla 3 suproturi unde poti depozita recipiente mici sau chiar sitcle de un litru.

Congelatorul este prevazut cu o clapeta ce nu va permite pierderea temperaturii scazute. Este ideal pentru racirea rapida a bauturilor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Aparatul este unul foarte economic fiind incadrat in clasa de eficeinta energetica A++, inregistran dun consum anual de 136 kWh.

Este prevazut cu un design simplu, usile avand manere incorporate. Deschiderea standard este pe partea dreapta, insa le poti monta pe partea pe care doresti.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 39 dB, ceea ce insemana ca nu vei avea de ce sa iti faci griji din acest punct de vedere.

Dimensiunile frigiderului sutn de 84.5 x 55.3 x 57.4 cm (l x L x A) si cantareste 27 kg.


Concluzii si pareri

Star-Light FTTM-113AP este un frigider mic si simplu, potrivit chiar si pentru spatii restranse. Clientii sustin ca se descurca bine, reusind sa raceasca rapid alimentele aflate in interior. In plus, este silentios si vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, te invitam sa intri aici.

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.3/10

Design

8.6/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret avantajos
  • compartiment pentru fructe si legume
  • silentios

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *