Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light CFM-146AP

Star-Light CFM-146AP este o lada frigorifica foarte eficienta, insa acest lucru nu o face mai putin eficienta. Iti propunem sa afli mai multe detalii pentru a te putea convinge ca este alegerea potrivita.

Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP ofera o capacitate de 146 litri, iar gratie dimensiunilor reduse de 85 x 73 x 52.3 cm (l x L x A), poate fi amplasata si in spatii mai restranse.

Dat fiind ca nu prezinta pereti despartitori, nu vei pierde spatiu de depozitare. Singurul accesoriu prezent este cosul metalic, a carui prezenta este optionala.

Gratie rotilor de transportat va fi foarte usor sa muti lada dintr-un loc in altul, fara a depune un efort prea mare.

Inregistreaza un nivel scazut de zgomot, de 41 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc.

In plus, se poate lauda cu o autonomie generoasa de 35 de ore, timp in care nu vei avea de ce sa te ingrijorezi in cazul unei pene de curent.


Concluzii si pareri

Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP este un produs eficient, ce raceste destul de bine alimentele depozitate in interior, despre care clientii au avut cuvinte de lauda. Acestia sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa, iar in opinia lor, merita achizitionata. De asemenea, acestia apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti consulta oferta propusa.

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • usor de transportat
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *