Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light CFM-249AP

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica ce ofera o capacitate medie, pe care o poti achizitiona la un pret rezonabil. In plus, este mai ieftine decat multe alte modele existente pe piata, dar care ofera aceleasi performante.

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP ofera o capacitate de 249 litri, fiind de doua ori mai spatioasa decat cele mai incapatoare congelatoare incorporate in combinele frigorifice.

Dispune de sistem de racire static ce are la baza conducte prin intermediul carora circula agentul termic. Pentru ca nu are sistem de racire No Frost, este posibil ca in timp sa se depuna gheata pe peretii interior, asa ca va fi necesara decongelarea periodica

Cavitatea interioara a lazii este complet goala, astfel ca poti profita de intreg spatiul. In partea superioara, exista un cos de sarma unde poti aseza pachetele mai mici sau poti renunta la el.

Fiind amplasata pe roti, va fi foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Temperatura va fi afisata prin intermediul termostatului pe care il regasesti la exterior. In plus, aceasta prezinta un LED care te va informa in cazul in care temperatura ar fi prea ridicata.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 41 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat frigorific silentios.

Autonomia ajunge pana la 46 de ore, timp in care nu vei avea de ce sa iti faci griji in cazul unei pene de curent.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 98.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 37 kg.


Concluzii si pareri

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP este un aparat rezonabil, ce ofera o capacitate medie la un pret avantajos. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca este suficient de incapatoare, economica si silentioasa. De asemenea, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici te poti convinge de acest lucru.

9

Calitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • incapatoare
  • pret rezonabil

Contra

  • lipsa yala de incuiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *