Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light CCF-295AP

Star-Light CCF-295AP este una dintre cele mai bune lazi frigorifice din perspectiva raportului calitate/pret. Ofera o capacitate generoasa, fiind capabile sa asigure conditiile optime pentru alimentele aflate in interior.

Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP ofera o capacitate de 295 litri, ceea ce depaseste media gamei. Interiorul este complet deschis, astfel ca nu se va pierde deloc spatiu de depozitare. In principiu, poti depozita inauntru o cantitate destul de mare de alimente.

Pentru ca nu prezinta rafturi, poti profita din plin de spatiul pe care il pune la dispzotiie. Doar in partea de sus se afla un cos metalic, unde poti aseza pachete mici sau chiar poti renunta la el. Este recomandat sa asezi alimentele destul de ordonat pentru a ajunge la ele mai usor atunci cand ai nevoie.

In ceea ce priveste consumul, pot spune ca este o lada economica. Inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 268 kWh. In plus, aceasta poate fi si incuiata, ceea ce ii asigura un plus de siguranta.

Avand in vedere ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 44 dB, este foarte silentioasa si nu va provoca niciun fel de disconfort acustic.

Iar pentru ca prezinta roti de transport, trebuie sa stii ca o poti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile lazii sunt de 85 x 111 x 68.5 cm (l x L x A) si cantareste 42 de kg.


Concluzii si pareri

Star-Light CCF-295AP  este un produs foarte bun, poate chiar una dintre cele mai avantajoase achizitii pe care le-ai putea face. Clientii sunt foarte multumiti de aceasta lada si declara ca merge perfect, este foarte incapatoare si silentioasa. In acelasi timp, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Pentru o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • foarte incapatoare
  • silentioasa
  • usor de transportat
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *