Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Suport TV de perete  A+ SPB221

Suportul TV de perete  A+ SPB221 este un accesoriu foarte util, cu ajutorul caruia vei reusi foarte rapid sa monteezi televizorul in perete. Acest lucru implica si economisirea spatiului, cu atat mai mult daca incaperea nu este comai spatioasa.

Acest suport TV pe care il poti regla foarte simplu este comaptibil cu televizoare tip LED, 3D LED, LCD si chiar plasma TV.

Este realizat din materiale solida, cadrul fiind confectionat din otel rezistent, ce sustine eficient televizorul in perete.

In principiu, nu ai nevoie de cunostinte tehnice ori experienta anterioara, pentru ca se monteaza foarte simplu. Este suficient doar sa urmezi instructiunile pe care le vei primi la pachet.

Diagonala maxima recomandata este de 106 cm adica 42 de inch, iar diagonala minima este de 33 cm adica 13 inch.

Dupa cum am mai spus, poate fi reglat foarte usor, orizontal permite o inclinare de + sau – 90 de grade, iar vertical -12 grade si +8 grade.


Concluzii si pareri

Suportul de perete  A+ SPB221 este foarte bun, iar noi il recomandam cu toata increderea. Clientii au declarat ca este util atat pentru televizor, cat si pentru un monitor. De asemenea, este un suport rezistent, iar odata asezat televizorul pe el, distanta dintre acesta nu este foarte mare. In plus, este foarte usor de montat, iar clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Pentru a vizualiza si o oferta de pret foarte buna, te invitam sa intri aici.

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • fiabil
  • usor de montat
  • pret mic
  • rezistent

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *