Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light CLFV-336A+

Star-Light CLFV-336A+ este un model de combina frigorifica accesibila despre care as putea spune ca se potriveste cam tuturor tipurilor de bugete. Este prevazut cu o serie de functii si tehnologii avansate, iar toate acestea la un pret surprinzator de mic. In continuare, te invitam sa afli toate detaliile si sa descoperi daca este ceea ce cauti.

Combina frigorifica Star-Light CLFV-336A+ ofera o capacitate totala de 336 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, reusind sa obtina cu consum cu pana la 20% mai mic, decat alte modele incadrate in clasa de eficienta A. Totodata, producatorii estimeaza consumul energetic anual la 306 kWh.

Dispune un sistem performant de racire – Low Frost, ceea ce inseamna ca problema depunerilor de gheata pe peretii interiori va disparea defintiv. Aparatul nu va mai trebui dezghetat manual, iar alimentele se vor pastra in maxima siguranta si se vor mentine proaspete un timp indelungat.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, dar placut, cacrcasa fiind alba. Apreciez la el faptul ca manerele au fost integrat ceea ce ii confera un plus de eleganta.

Interior Star-Light CLFV-336A+

Frigiderul combinei Star-Light CLFV-336A+ este amplasat in partea  de sus si dispune de o capacitate de 230 de litri. Este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata, care sunt foarte rezistente si sunt capabile sa sustina eficient chiar si vasele voluminoase. Acestea pot fi asezate pe diverse niveluri, astfel incat sa iti incapa chiar si oalele mai inalte. In partea de jos, se afla compartimentul pentru fructe si legume, cu ajutorul caruia, acestea vor ramane proaspete o perioada mai mare de timp. Usa este prevazuta cu trei suporturi din plastic, unde poti depozita fara probleme de la sticle, borcane pana la alimente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Star-Light CLFV-336A+ ofera o capacitate de 106 litri si este prevazut cu trei compartimente inchise, ce iti vor permite sa depozitezi alimentele in functie de natura lor. In plus, fiind transparente vei vedea ce contin chiar si fara sa le deschizi. Capacitatea de congelare este de 4.5 kg in decursul a 24 de ore.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi intrucat nivelul maxim nu depaseste 41 dB, ceea ce il transforma intr-un aparat frigorific destul de silentios.

Dimensiunile acestei combine sunt de 186 x 59.5 x 65 cm (l x L x A).


Concluzii si Pareri

Star-Light CLFV-336A+ este o combina frigorifica ce se descurca eficient si chiar as putea spune ca ne-a surprins in mod placut. Clientii confirma faptul ca este un  model bun, destul de incapator pentru ceea ce au nevoie si bine organizat. De asemenea, sunt incatati de faptul ca dispune de sistem Low Frost, iar depunerile de gheata nu le mai cauzeaza probleme. Este silentioasa si considera raportul calitate/pret foarte bun. Aici gasesti produsul la un pret imbatabil.

Recenzii pe scurt: Star-Light CLFV-336A+

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

8.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sistem Low Frost
  • Compartimentare eficienta
  • Silentios
  • Economic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *