Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Marshal/Techfit

Marshal/Techfit este un model de bicicleta fitness accesibila, potrivita pentru uz casnic, indiferent de varsta. Din punctul meu de vedere, sportul nu se adreseaza unei anumite categorii de varste, venit sau stil de viata, ci sportul ar trebui sa faca  parte din rutina fiecaruia.

Aceasta bicicleta nu doar ca te ajuta sa te mentii in forma, ci poate fi eficienta si atunci cand vrei sa slabesti sau pentru recuperari medicale, in urma recomandarilor medicului. Bicicleta Marshal/Techfit este foarte confortabila,  iar pentru ca scaunul se poate ajusta foarte usor, vei avea o pozitie corecta a corpului, in timpul antrenamentului. In plus, poti reglaintensitatea la pedalare, pentru un  atrenament mai usor sau mai dificil. Dispune de volanta cu greutate de 3.5 kg si 8 nivele de rezistenta.

Bineinteles, nu lipseste nici computerul cu display LCD, unde vei putea monitoriza cei mai importanti parametri in evolutia ta si anume: timpul, viteza, distanta, numarul de calorii arse, pulsul si scan. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor speciali amplasti in manerele bicicletei.

Display bicicleta Marshal/Techfit

O poti transporta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor speciale in acest sens, din dotare.

Prezinta o structura destul de rezistenta si stabila, fiind capabila sa sustina o greutate de pana la 110 kg.


Concluzii si Pareri

Bicicleta fitness Marshal/Techfit este un model foarte accesibil, potrivit pentru orice tip de utilizatori. Clientii sustin ca se descurca foarte bine cu ea, iar antrenamentul este cat se poate de placut. Functioneaza fara probleme, este silentioasa si stabila si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos. Aici poti consulta si tu oferta de pret propusa.

Review pe scurt: Bicicleta Marshal/Techfit

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila si solida
  • Functionare silentioasa
  • Confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *