Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Albatros CF34A+

Albatros CF34A+ este un model de combina frigorica foarte accesibil, care reuseste in mare parte sa asigure strictul necesar si sa creeze conditiile optime pentru ca alimentele pe care le vei depozita in interiorul sau, sa se pastreze in maxima siguranta. Te invitam in continuare sa urmaresti acest review si sa afli toate informatiille pe care trebuie sa le cunosti inainte de o eventuala achizitie!

Combina frigorifica Albatros CF34A+ este prevazuta cu un design simplu si placut, caracasa fiind de culoare alba. Cele doua usi sunt prevazute cu manere integrate, ceea ce ii confera un plus de eleganta. In plus, usile fiind reversibile, le poti monta pe ce parte doresti sau te obliga spatiul de depozitare.

Acest model dispune de o capacitate de 273 litri si este incadrat in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 237 kWh. Frigiderul este prevazut cu dezghetare automata, insa congelatorul prezinta dezghetare manuala. Atunci, trebuie sa stii ca va trebui sa dezgheti congelatorul ori de cate ori se va forma gheata pe peretii interiori sau pe suprafata alimentelor.

Compartimentare Albatros CF34A+

Frigiderul combinei Albatros CF34A+ ofera o capacitate de 205 litri si este amplasat in partea superioara. Prezinta patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistente care ofera un suport eficient chiar si vaselor voluminoase. In partea de jos, nu lipseste nici lada pentru fructe si legume, care va ajuta ca vegetalele sa ramane proaspete un timp indelungat, insa acestea trebuie scoase din pungi. Usa dispune de patru suporturi din plastic, unde poti aseza borcane, sticle, recipiente  mici si asa mai departe.

Congelatorul combinei Albatros CF34A+ dispune de un volum de 68 litri si este amplasat in partea de jos. Detine trei compartimente  inchise care iti vor permite depozitarea alimentelor in functie de natura lor fara sa imprumute mirosuri si arome intre ele.

Pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, aparatul a fost prevazut cu iluminare interioara. In plus, este un model destul de silentios, astfel ca nivelul de zgomot produs nu va depasi 42 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 55 x 58 x 176 cm (l x L x A).


Concluzii si Pareri

Albatros CF34A+ este o combina frigorifica accesibila si eficienta despre care clientii au avut foarte multe cuvinte de lauda la adresa ei. Sustin ca ofera o capacitate destul de mare, raceste si ingheata foarte bine, este foarte silentioasa si dispune de o compartimentare eficienta. Totodata, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos. Aici poti verifica si o oferta foarte buna de pret.

Review pe scurt: Albatros CF34A+

9.1

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Compartimentare eficienta
  • Silentioasa
  • Consum energetic decent
  • Rafturi rezistente

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *