Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12FORS

Star-Light ACM-12FORS este un model de aparat de aer conditionat interesant, care ne-a atras foarte mult la el raportul calitate/pret. Cred ca deja cunoasteti brand-ul romanesc Star-Light si stiti cate ceva despre produsele sale. Interesul acestora este de a oferi produse bune din punct de vedere calitativ, la un pret cat mai avantajos, iar un exemplu relevant in acest sens ar putea fi chiar acest aparat.

Aparatul Star-Light ACM-12FORS este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h setat pe  modul racire, in timp ce pe modul incalzire atinge 13000 BTU/h. Prin urmare, putem  spune ca este aparatul ideal pentru racirea sau incalzirea incaperilor cu suprafete de pana la 23 mc.

Un alt punct forte al acestui model se refera si la performantele atinse din punct de vedere al consumului, astfel ca pe modul racire este incadrat in clasa A++ in timp ce pe modul incalzire este incadrat in clasa A+.

Aparatul este dotat cu tehnologia pe Inverter, ce contribuie la obtinerea unui consum energetic cat mai mic. In aceste conditii, compresorul are capacitatea de a isi varia in mod automat turatiile, pentru obtinerea temperaturii dorite intr-un timp cat  mai scurt, iar ulterior, va fi necesara doar mentinerea acesteia. In plus, pe cicluri lungi se vor obtine economii cu energia electrica de pana la 30-40% comparativ cu un sistem clasic prevazut cu compresor On/Off.

Mai mult decat atat, aparatul este dotat cu sistem de filtrare foarte performant ce este capabil sa elimine cele mai fine particule de praf, poluare, virusuri, bacterii si chiar alergeni. Totodata, acesta poate fi demontat usor si poate fi spalat, pentru a nu fi necesara inlocuirea periodica ce nu ar face altceva decat sa atraga cheltuieli inutile.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS este dotat cu doua functii de baza si anume: racire si incalzire. Astfel, aparatul poate fi util pe toata durata anului, indiferent de sezon. In acelasi timp, acesta este echipat si cu alte functii extrem de utile si interesante, precum:

 • Ventilare si dezumidificare – pot fi activate pe toata durata anului, pentru ca principalul scop este acela de a elimina umiditatea excesiva din aer ce nu ar face altceva decat sa favorizeze formarea mucegaiului.
 • Timer – este una dintre functiile care asigura o autonomie excelenta aparatului, permitandu-i acestuia functionarea pe intervale orare prestabilite, indiferent daca esti prezent sau nu acasa, la momentul respectiv.
 • Auto-restart – este cea de-a doua functie ce asigura aparatului o autonomie ridicata, iar scopul acesteia este de a ii permite aparatului sa isi reia automat activitatea in cazul in care va aparea o pana de curent, insa luand in considerare ultimele setari realizate de tine.

Telecomanda Star-Light ACM-12FORS

 • Follow me – atribuie telecomenzii dublu rol: acela de a controla eficient aparatul, dar pe de alta parte, aceasta este transformata in termostat de camera. Astfel, va putea trimite in mod continuu feedback catre unitatea centrala, astfel incat temperatura dorita sa fie mentinuta constanta.
 • Autodiagnosticare – este o functie importanta ce protejeaza aparatul impotriva eventualelor defectiuni, inclusiv scurgerile de freon. Aceasta opreste in mod automat activitatea aparatului, afisand pe display  un cod specific pe care il poti gasi in manualul de utilizare pentru a vedea despre ce este vorba. Important de retinut este faptul ca aceste probleme sunt detectate inca din stare incipienta.
 • Sleep/Night – asigura un somn linistit pe toata duruata noptii, pentru ca nu vor exista schimbari bruste de  temperatura. Mai mult decat atat, selectand aceasta functie, aparatul va functiona in regim foarte silentios, pentru a nu te perturba.

Nici in ceea ce priveste nivelul de zgomot produs nu ai de ce sa te ingrijorezi. Pe cea mai puternica treapta de putere dintre cele patru din dotare, nivelul de zgomot inregistrat atinge doar 53 dB. Totusi, nu este o valoare suficient de mare incat sa creeze disconfort acustic.

Referitor la dimensiunile aparatului, unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 7.2 kg, in timp ce unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 25.5 kg.

Unitatea externa Star-Light ACM-12FORS


Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Star-Light ACM-12FORS este un aparat convenabil ce asigura o racire eficienta in sezonul cald, dar si o incalzire eficienta atunci cand ai probleme cu incalzirea  locuintei. Clientii sunt de parere ca acest aparat este un produs eficient, apreciind existenta functiilor destul de diversificate, dar si faptul ca este un aparat economic. De asemenea, au fost atrasi si de faptul ca vine la pachet cu kit de instalare inclus si considera raportul calitate/pret excelent. Pentru a fi si tu la curent cu oferta de pret propusa, nu ezita sa intri aici.

Review pe scurt: Star-Light ACM-12FORS

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Kit de instalare inclus
 • Filtru performant
 • Capacitate 12000 BTU pentru racire si 13000 pentru incalzire
 • Gama diversificata de functii

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *