Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12AR 

Star-Light ACM-12AR este un aparat de aer conditionat accesibil ca pret, insa care vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii foarte interesante despre care am ales sa discutam in acest review. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli toate detalii necesare despre produsul in cauza!

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12AR beneficiaza de o capacitate rezonabila de modificare a temperaturii – 12000 BTU/h  setat pe modul racire si 13000 BTU/h pe modul inlcazire, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete cuprinse intre 16 si 23 mp. In acelasi timp, sistemul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire, ceea ce inseamna un consum energetic redus, pentru ambele moduri de functionare.

Mai  mult decat atat, aparatul este dotat cu tehnologia pe Inverter 3D, fiind una dintre cele mai interesante si utile functii ale noilor aparate de aces fel. Astfel, compresorul isi va putea modifica in mod automat turatiile, pentru ca temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid, dupa care va fi necesara doar mentinerea  acesteia cu un consum redus de resurse.. Pe cicluri lungi de funcitonare, se vor obtine economii de pana la 30-40% in comparatie cu un sistem clasic dotat cu compresor On/Off.

 Star-Light ACM-12AR se poate lauda si din perspectiva sistemului de filtrare, fiind capabil sa purifice aerul in totalitate. In acest context, vor fi eliminate eficient chiar si de cele mai fine particule de praf, poluare, dar si de virusuri, bacterii si alergeni. In plus, filtrul este lavabil , fiind usor de detasat si spalat. Partea si mai interesanta este ca in aer va fi eliminata o aroma placuta.

Aparatul are la baza doua functii importante si anume  racire si incalzire, ceea ce inseamna ca indiferent de sezon, acest aparat iti poate fi foarte util. In plus, aparatul mai este dotat si cu alte functii la fel de eficiente, dupa cum urmeaza:

 • Dezumidificare si Ventilare – presupune mentinerea unui aer cat mai curat, fiindca va  asigura un nivel optim de umiditati, caci bine stim, umiditatea in exces este resposanbila pentru formarea mucegaiului in locuinta.
 • Functia Follow Me – telecomanda nu doar ca te va ajuta sa controlezi aparatul, ba chiar se va transforma si in termostat de camera. Astfel, aceasta va trimite feedback constant catre unitatea principala, asigurand un nivel optim al temperaturii fara variatii bruste.
 • Functia Sleep/Night –asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit si nu permite modificarea brusca a temperaturii pe toata durata noptii. In plus, aparatul va functiona in regim silentios pentru a nu te deranja.
 • Functia Jet/Turbo – implica intensificarea activitatii aparatului astfel incat temperatura setataa sa fie atinsa mai rapid. Ulterior, va fi nevoie doar de mentinerea acelei temperaturi inregistrand un consum energetic minim.
 • Timer – este una dintre functiile ce ii ofera aparatului o autonomie maresi se refera la functionarea aparatului pe intervale orare prestabilite, indiferent daca te afli sau nu aacasa, la acel moment.
 • Functia Auto-Restart – este o alta functie ce ii ofera aparatului un nivel de autonomie ridicat, pentru ca acesta isi va putea relua activitatea in conformitate cu ultimele setari realizate chiar si dupa o pana de curent.
 • Functia Autodiagnoza – asigura o buna functionare a aparatului, iar in cazul in care va aparea vreo problema, o va identifica inca din stare incpienta. Practic, opreste activitatea aparatului, iar pe display afiseaza un cod specific fiecare erori despre care poti afla mai multe chiar in manualul de utilizare.

Acest aparat de aer conditionat sta foarte bine si din punct de vedere al nivelului de zgomot produs. Pe prima treapta de putere inregistreaza 23 dB, pe a doua 28 dB, pe a treia 36 dB, iar pe a patra 41 dB, astfel ca discutam despre un aparat destul  de silentios ce nu te va deranja in timpul functionarii.

In ceea ce priveste dimensiunile, cele ale unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 7.2 kg, iar cele ale unitatii externe sunt de  77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.5 kg.


Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere,  Star-Light ACM-12AR este un aparat rezonabil, ce se descurca eficient indiferent de modul pe care este setat. In plus, clientii sustin ca sunt multumiti de modul uin care isi face treaba, este destul de silentios, iar functiile din dotare sunt suficient de diversificate. Sunt de parere ca pentru ei este alegerea optima si apreciaza raportul calitate/pret bun. In plus, aici gasesti o oferta de pret avantajoasa!

Review pe scurt: Star-Light ACM-12AR

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Inverter 3D
 • Functii diversificate
 • Sistem filtrare performant
 • Functionare silentioasa

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *