Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat prevazut cu o serie de functii si tehnologii performante care ii vor spori eficienta acestuia, ceea ce nu va face altceva decat sa multumeasca cumparatorii actuali. Te invitam sa afli mai multe detalii despre produs pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile tale!

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU setat pe modul racire si 13000 BTU setat pe modul incalziure. In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, prin urmare, consumul energetic va fi unul redus.

Totodata, este prevazut cu tehnologia pe Inverter care are un rol important in optimizarea activitatii aparatului, compresorul functionand gradual. In aceste conditii, temperatura setata va fi atinsa mai rapid, ulterior fiind necesara doar mentinerea acesteia cu un consum minim de resurse. In plus, se pot obtine economii cu energia electrica cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare reuseste o purificare partiala a aerului eliminand foarte rapid particulele de praf si poluare. Pe de alta parte, fiind lavabil poate fi detasat si spalat foarte usor, iar acest lucru inseamna ca nu va mai trebui sa irosesti bani inlocuind fitre.

Aparatul poate fi controlat atat cu ajutorul telecomenzii, cat si cu ajutorul dispozitivelor mobile pentru ca sistemul de climatizare poate fi conectat la wireless. Pe telefonul mobil va trebui instalata o aplicatie cu ajutorul careia vei putea controla aparatul chiar si cand nu esti acasa.

Star-Light ACM-12WIFI prezinta doua functii principale – racire si incalzire, ceea ce inseamna ca aparatul poate fi folosit atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Functia de incalzire functioneaza pe principiul pompei de caldura comparativ cu alte aparate care utilizeaza rezistenta electrica. Practic, pompa extrage caldura din aer si o aduce in interior, motiv pentru care aparatele care asigura atat racire, cat si incalzire, mai poarta numele de pompe de caldura. In ceea ce priveste functia de incalzire, sistemul este inversat, aparatul extragand caldura din aer, eliminand-o afara. Mai mult decat atat, aparatul dispune si de alte functii la fel de utile, precum:

 • Dezumidificare si Ventilatie – au rolul de a mentine un nivel de optim al umiditatii, in acest fel prevenind mucegaiul.
 • Timer – ofera aparatului un nivel ridicat de autonomie, putand functiona pe intervale orare presetate, in functie de preferinte.
 • Auto-restart – este o alta functie ce asigura aparatului o buna autonomie, fiindca isi va putea relua activitatea dupa o eventuala pana de curent.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid, iar ulterior, fiind necesar ulterior doar mentinerea acesteia cu un minim de resurse.
 • Sleep/Night –sporeste confortul pe toata durata noptii, iar mai mult decat atat, va fi foarte silentios. In acest context, temperatura se va modifica maxim cu un grad Celsius pe ora, iar tu te poti odihni linistit indiferent de temperaturile inregistrate de termometre afara.
 • Follow Me –atribuie telecomenzii dublu rol: acela de a controla aparatul, dar poate fi folosit si pe post de termostat de camera. Aceasta  va trimite catre unitatea centrala un feedback ceea ce va ajuta la mentinerea unei temperaturi constante.
 • Autodiagnoza – identifica o eventuala problema inca din stare incipienta oprind activitatea aparatului. Pe display, va fi afisat un cod specific fiecarei erori pe care il poti gasi in manualul de utilizare.

Acest sistem de climatizare este prevazut cu 3 trepte de ventilare, prima treapta inregistrand un nivel de zgomot de 24 dB, a doua treapta 35 dB, iar a treia 39 dB. Prin urmare, aparatul va fi foarte silentios indiferent de treapta aleasa.

Dimensiunile unitatii interna sunt de 80.2 cm lungime, 18.9 cm latime si 29.7 cm inaltime, avand o greutate de 8.2 kg. Pe de alta parte, unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 29.1 kg.


Concluzii si Pareri

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI este un model foarte interesant, care functioneaza foarte bine. Clientii sustin ca sunt multumiti de alegerea facuta, iar aparatul se descurca exact asa cum se asteptau. De asemenea, sunt incantati de faptul ca poate fi controlat si de pe smartphone, dar si  de diversitatea functiilor din dotare. Recomanda produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. Aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

Review pe scurt: Star-Light ACM-12WIFI

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Control Wi-fi
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Kit de instalare inclus

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *