Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light 32DM3500 este o varianta de televizor LED mica si foarte accesibila ca pret, pe care o consider potrivita fie pentru un dormitor, fie pentru o bucatarie. Nu dispune de cele mai avansate functii si tehnologii, insa pot spune ca asigura o experienta video si audio destul de placuta.

Televizorul LED Star-Light 32DM3500 are o diagonala de 80 de cm si rezolutie de 1366 x 768. Imaginile afisate sunt clare, culorile vii, unghiul de vizibilitate fiind de 178 de grade. De asemenea, este prevazuta cu doua intrari HDMI, port USB ceea ce permite conectarea a mai multe dispozitive. Gratie Functiei CI+ puteti uita de cabluri, ci veti introduce cardul direct in televizor. In plus, puteti alege emisiunile preferate si puteti programa orele de vizionare datorita functiei EPG.

Montarea si instalarea sunt foarte facile, televizorul putand fi amplasat chiar si in perete. Este nevoie de doar doua insurabari in perete si televizorul a fost instalat in locul dorit.

Experienta audio a televizorului este una decenta, puterea difuzoarelor integrate fiind de 16 W. Nu are difuzoare puternice, insa suficiente pentru ceea ce aveti nevoie intr-o bucatarie sau o camera mai mica.

Dimensiunile televizorului cu stand sunt de 18.1 x 46.9 x 72.9 cm, iar fara stand 7.6 x 42.9 x 72.9 cm.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Star-Light 32DM3500 este o varianta decenta de televizor, ce ofera o experienta video, dar si audio rezonabile. Cumparatorii actuali sustin ca au fost atrasi de pretul foarte accesibil, insa nici partea functionala nu ar fi mai prejos. Acestia sustin ca imaginile afisate sunt clare, fara clouding, culorile sunt vii, iar aspectul produsului in sine este unul placut si modern. De asemenea, au mai adaugat faptul ca televizorul a fost foarte usor de instalat, meniul este unul simplu si modest, iar unghiul de vizibilitate este destul de bun. Apreciaza deopotriva ca dispune de toate porturile si anume USB, SCART, Media, HDMI, PC, AV, AVT, DTV. Pe de alta parte, sunt de parere ca sunetul nu atinge performante prea mari, iar contrastul putea fi unul mai bun. Insa, in ansamblu, pentru ceea ce aveau nevoie, dar si pentru asteptarile lor, sunt de parere ca este un produs rezonabil.

Review pe scurt: Star-Light 32DM3500 

8.8

Calitate

8.3/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Argumente PRO

  • Pret foarte accesibil
  • Imagini clare, culori vii
  • Usor de instalat
  • Meniu simplu

Contra

  • Performante modeste sunet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *