Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light DHD-2025W este un aparat extrem de util in orice sezon, acolo unde umezeala nu poate fi tinuta sub control si este nevoie de un produs special pentru a face acest lucru. Atunci cand umiditatea depaseste nivelul normal de 60-65%, aceasta poate deveni o problema si poate pune in pericol atat sanatatea ta, cat si a celor dragi, precum poate produce neplaceri si la nivelul locuintei, cum ar fi aparitia mucegaiului. Partea buna este ca poti folosi acest aparat, in general, in orice fel de incaperi, reusind intr-un timp destul de scurt sa elimine umiditatea in exces.

Dezumidificatorul Star-Light DHD-2025W prezinta in partea de sus panoul de control prevazut cu butoane touch prin intermediul caruia poti realiza toate setarile dorite. In plus, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul datorita manerului ergonomicsi a rotilor de transport. Capacitatea maxima de dezumidificare este de 20 de litri pe zi, fiind un produs potrivit pentru suprafete de maxim 45 mp.

 Star-Light DHD-2025W display

Una dintre cele mai importante functii ce asigura o functionare sigura este sistemul de protectie la preaplin, ceea ce inseamna ca in momentul in care rezervorul se umple cu apa, aparatul se deconecteaza automat. De asemenea, temporizatorul digital permite setarea aparatului astfel icnat sa functioneze in intervalele de timp prestabilite de tine. Poti seta aparatul pentru a functiona in doua trepte, prima fiind si cea mai silentioasa. Functia de dezumidificare automata controlata de higrostat ofera posibilitatea setarii valorii intre 30% si 80% in pasi de cate 5%. De asemenea, temporizatorul permite setarea duratei de fucntionare a aparatului de la o ora pana la 24 de ore. Evident, acest lucru deinde de situatie, daca problemele cu umiditate sunt foarte mari, atunci aparatul va avea nevoie de o perioada de functionare mai mare. In plus, atunci cand rezervorul se umple aparatul va emite un semnal sonor si se deconecteaza automat. Daca esti prin preajma ar fi bine sa arunci apa acumulata din el.

O alta functie ce trebuie mentionata este Auto-restart ce permite repornirea automata a aparatului in cazul in care apare o pana de curent. De asemenea, funcita de memorare salveaza setarile realizatee anterior, iar functia de dezghetare permite functionarea in parametrii optimi chiar si in incaperi neincalzite. In plus, un alt avantaj ar mai fi ca poti conecta aparatul direct la canalizare cu ajutorul unui furtun, atunci cand este necesara functionarea continua a acestuia.

Rezervorul din dotare ofera o capacitate de 5 litri. Debitul de aer maxim inregistrat este de 145 mc/h, fiind indicata folosirea aparatului in incaperi cu temperaturi cuprinse intre 5 si 32 de grade Celsius.

Nivelul de zgomot nu este unul derajant, inregistrand maxim 45 dB.

Sistemul de filtrare dind otare prezinta un filtru lavabil de purificare a aerului, retinand particulele de praf si alte particule nocive. De asemenea, este eficient si impotriva bacteriilor, filtrand inclusiv firele de par de la animalele de companie, scamele si asa mai departe.

Dimensiunile produsului sunt de 33.5 cm lungime, 28.5 cm latime si 45 cm inaltime cantarind 22 de kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Star-Light DHD-2025W poate fi o optiune foarte buna in cazul in care ai nevoie de un dezumidificator fiind o varianta ce reuseste sa faca fata cu succes si unei suprafete mai mari. Cumparatorii actuali sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale, iar numarul clientilor multumiti nu este deloc unul mic. Sustin ca extrag foarte bine si rapdi apa din aer, este usor de setat si de folosit. Isi face treaba excelent, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light DHD-2025W

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ideal pentru spatii mai mari
  • Temporizator, Dezghetare automata
  • Higrostat reglabil
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *