Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light Easy Go SBA-1125 este un aparat de calcat vertical cu aburi foarte util pe care as vrea sa vi-l prezint astazi pentru cunoaste in detaliu potentialul acestuia si ce rol are el, de fapt. Multa lume confunda aparatele  de calcat pe vertical cu abur cu fierul de calcat clasic si isi creeaza asteptari nerealiste.

Dragi gospodine, aparatul de calcat cu abur nu pretinde a inlocui clasicul fier de calcat. De altfe, niciun produs nu il poate inlocui, cel putin nu pana in acest moment. Il poate inlocui doar partial, dar cu siguranta nu va atinge performantele unui fier de calcat bun sau chiar a unei statii de calcat.

Cand devine util un aparat de calcaat cu abur? Cand vreti sa neteziti simplu si rapid camasi, tricouri, bluze subtiri ori chiar perdele si draperii, iar exemplele pot continua. Pe de alta parte, nu te poti astepta sa calci la dunga un constum asa cum ar face un fier sau o statie de calcat, fiindca nu este posibil, indiferent de aparatul pentru care optezi.

Star-Light Easy Go SBA-1125 este o varianta buna la un pret mai mult decat decent. Prezinta o putere de 1100 W si o capacitate a recipientului de apa de 0.25 litri. Debitul aburului ajunge la 23 de g/min, reusind sa faca fata cu succes pe suprafata perdelelor, tricourilor, camasilor subtiri, sacourilor si asa mai departe. Talpa aparatului este realizata din inox si nu agata materialele. S-ar putea ca in anumite situatii nici sa nu fie nevoie sa atingeti aparatul de materialele pe care le neteziti!

Avand o greutate de doar 0.8 kg, este un aparat foarte usor de manevrat, aspect important avand in vedere ca va trebui sa calcat tricouri, bluze, rochii direct pe umeras. Nu mai trebuie sa scoateti masa de calcat in astfel de situatii si constituie o varianta excelenta si atunci cand sunteti contra timp.

Dimensiunile produsului sunt de 10 cm lungime, 15.5 cm latime si 28 cm inaltime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Star-Light Easy Go SBA-1125 este un aparat eficient, care se bucura de o popularitate foarte mare in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca a fost o adevarata surpriza placuta si s-a dovedit a fi mai eficient decat se asteptau. Il folosesc regulat, ir cu ajutorul sau reusesc sa netezeasca foarte bine tricourile, camasile si bluzele subtiri, sacourile, fetele de masa sau perdelele, iar exemplele pot continua. Asa cum am mentionat anterior, aparatul de calcat pe vertical nu vine sa inlocuiasca fierul de calcat, insa poate fi de un real folos in foarte multe situatii. Mai mult decat atat, clientiia ctuali sustin ca raportul calitate/pret al acestui produs este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light Easy Go SBA-1125

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Putere buna

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *