Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Esti in cautarea unui set de mobila de bucatarie ieftina pe care sa o poti integra usor si in spatii mai mici, insa nu ai gasit inca nimic pe placul tau sau din ceea ce ai nevoie? Ei bine, te-ar putea interesa setul de bucatarie Irim Lara care a fost special creat pentru bucatarii mai putin spatioase, dar care trebuie mobilate cat mai practic si mai eficient.

Setul de bucatarie Irim Lara este format din doua parti, o parte suspendata in perete, iar cealalta parte include corpului amplasate pe podea. Lungimea totala a setului este de 240 de cm.

Piesele de mobilier sunt realizate din PAL in nuante de maro si crem cu finisaj mat. Setul include amortizoare soft close care presupun inchiderea usoara a sertarelor, fara a se tranti. Materialele utilizate usnt termorezistente, iar blatul are o grosime de 16 mm. Atente,insa, nu dispune de spatiu predefinit pentru aragaz, prin urmare, acesta va trebui montat in continuarea mobilei si, eventual, daca achizitionati o hota pe care va trebui sa o puneti deasupra, cea mai inspirata alegere va fi hota decorativa care va veni si ea in continuarea corpurilor suspendate.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Setul Irim Lara este o varianta inspirata pentru o bucatarie mica, pentru o casa de vacanta sau chiar pentru persoane care nu dispun de un buget foarte  mare, dar care au nevoie de un set de mobilier de bucatarie practic si bine organizat la un pret rezonabil. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale, acest set de mobilier a fost o alegere inspirata. Apreciaza aspectul placut al pieselor de mobilier, dar si sistemul soft close de la nivelul usilor, astfel ca acestea nu pot fi trantite. Montajul a durat mai mult, insa in final, au reusit sa puna piesele cap la cap, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Prin urmare, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Irim Lara

9.3

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Foarte bine organizata
  • Soft close

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *