Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Esti in cautarea unui set de bucatarie practic, bine organizat si accesibil ca pret, insa nu te-ai putut decide inca? Ei bine, Kring Adria ar putea fi un model de bucatarie pe gustul si nevoile tale, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Bucataria Kring Adria este un set foarte practic, confortabil si luminos pe care il puteti integra cu usurinta si in bucatarii mai mici. Imbina eficient utilul cu placutul, astfel ca dulapurile pe care le integreaza sunt bine gandite si organizate astfel incat sa va puteti depozita ordonat articolele de bucatarie, iar pe de alta parte ofera si un aspect modern. Corpurile sunt realizate din PAL destul de rezistent la zgarieturi si patare. Finisajul este unul alb mat la corpurile si usile suspedante, iar la cele de jos, usile sunt stejar sonoma.

Sertarele beneficiaza de glisiere metalice cu o capacitate de sustinere buna. Soclul poatae fi montat fara conexiui ce necesita insurubare. Pplafonul inferior dispune de picioruse ajustabile pentru o adaptare facila la orice tip de suprafata, fie si atunci cand podeaua nu este perfect dreapta. Blaturile prezinta un strat laminat care ofera o rezistenta destul de buna la zgarieturi.

Atentie in momentulin care dezamablati pentru a nu folosi obiecte taioase sau dure care pot deteriora mobila. Nu este recomandata depozitarea mobilierului in spatii foarte umede sau cu temperaturi mai mici de 0 grade Celsius. Nu se amplasesaza setul langa sobe ori alte surse de caldura si este interzisa utilizarea solventilor sau alcoolului pe suprafata sa. De asemenea, nu este indicata nici stergerea cu apa din abundenta.

Curatarea corpurilor de mobilier se realizeaza foarte usor cu o carpa moale impreuna cu solutii speciale de curatare a mobilei. Asamblarea mobilierului se realizeaza de catre cumparator urmarind instructiunile cu care produsul vine la pachet.

Lungimea totala a corpurilor superioare este de 240 cm, latimea de 30 cm, iar inaltimea de 57 cm. Lungimea totala a corpurilor inferioare este de 180 cm, latimea de 60 cm, iar inaltimea de 85 cm.

Bucatarie Kring Adria review

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Mobilierul de bucatarie Kring Adria poate fi o varianta accesibila de luat in considerare fie pentru o casa de vacanta sau pentru propria locuinta. Cumparatorii sustin ca este un mobilier care arata bine, este organizat excelent si care se asambleaza destul de usor. Considera acest set ideal pentru o bucatarie simpla, curata si nesofisticata. Din punctul lor de vedere a merita achizitia si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Kring Adria

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Usor de asamblat
  • Bine organizata
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *