Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Kring Karina este un set de mobilier de bucatarie potrivit pentru bucatarii foarte mici sau pentru persoane cu bugete reduse. Daca este sau nu o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material.

Setul de mobilier de bucatarie Kring Karina este realizat din PAL de culoare wenge care se asorteaza destul de usor. Este o optiune indicata chiar si pentru spatii foarte restranse, unde reprezinta o adevarata provocare mobilarea bucatariei. Din punct de vedere estetic, prezinta linii simple, fara elemente complexe, iar din punct de vedere functional, ofera o buna organizare si compartimentare. Cu alte cuvinte, beneficiaza de multiple spatii de depozitare, toate inchise cu usi din lemn pastrand un aspect uniform si ordonat.

Prezinta o lungime totala de 160 de cm, iar grosimea materialului este de 16 mm. Latimea corpurilor superioare este de 27 de cm, iar latimea corpulrilor inferioare de 60 de cm.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Setul Kring Karina reprezinta o varianta de mobilier de bucatarie potrivit pentru cei ce nu sunt dispusi sa investeasca foarte mult, dar de care va puteti folosi cu incredere. Cumparatorii sustin ca este o varianta potrivita pentru cei cu bucatarii mici sau pentru case de vacanta, setul fiind rezonabil din punct de vedere calitativ si estetic. Se monteaza destul de usor, este bine compartimentat, iar raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Kring Karina

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Rezistenta

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Organizare interioara eficienta
  • Se adapteaza perfect pentru spatii mici
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *