Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samus SM 650 APGLS este un aragaz care isi face treaba eficient si despre care am ales sa discutam astazi pentru a va aduce la cunostinta mai multe detalii despre el. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a verifica daca este produsul in concordanta cu asteptarile voastre!

Plita aragaz Samus SM 650 APGLS

Plita aragazului Samus SM 650 APGLS este prevazuta cu alimentare pe gaz, fiind, desigur, prezent sistemul de siguranta sub forma unor supape la nivelul fiecarui arzator ce au rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul WoK. Personal, apreciez foarte mult existenta arzatorului WoK fiindca ofera un randament mult mai mare. Gratarele din dotare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului si sunt usor de curatat.

Cuptorul aragazului Samus SM 650 APGLS este prevazut, deopotriva, cu alimentare pe gaz, fiind prezent acelasi sistem de siguranta. Ofera o capacitatea suficient de mare pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara, de 52 de litri. Este prezenta functia grill ce permite prepararea corecta a bucatilor mari de carne, astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul intrerupe procesul culinar la timp, inainte ca alimentele sa se arda.

Sub cuptor, se afla un sertar unde poti depozita diverse vase. Usa cuptorului dispune de un geam dublu fiind foarte rezistent.

Din punct de vedere estetic, este un aparat simplu si placut, carcasa fiind alba. Frontal, se afla butoanele rotative prin intermediul carora vei porni atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile produsului sunt de 85 x 60 x 54 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Samus SM 650 APGLS este un aragaz ieftin, dar eficient, care pot spune ca face tot ceea ce promite. Clientii sunt de acord cu acest lucru si declara ca functioneaza foarte bine, prezinta un design clasic si placut, iar ceea ce apreciaza in mod deosebit este capacul din sticla foarte rezistent. Din punctul lor de vedere, merita achizitionat si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Review pe scurt: Samus SM 650 APGLS

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Grill, Timer
  • Capac din sticla
  • Arzator WoK

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *