Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Samus SM 650 MBS, 60 cm, Arzator WOK, Siguranta plita + cuptor, Geam dublu la cuptor, Timer, Maro

Samus SM 650 MBS este un aragaz foarte accesibil ca pret, prevzut cu un design interesant, de culoare maro in combinatie cu negru. In principiu, este un aragaz ce se descurca eficient, insa as vrea sa va ofer mai multe detalii tehnice si pareri personale despre el.

Plita aragaz Samus SM 650 MBSPlita argazului Samus SM 650 MBS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape de siguranta care intrerup alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Totodata, beneficiaza de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator WoK, a carui existenta o apreciez foarte mult fiindca intensifica procesul de gatit, ajutandu-ne sa salvam timp. De asemnea, gratarele din dotare ofera un bun suport vaselor, fiind foarte usor de intretinut.

Cuptorul aragazului Samus SM 650 MBS  este prevazut, deopotriva, cu alimentare pe gaz, fiind prezent acelasi sistem de siguranta. Capacitatea acestuia este de 52 de litri, suficienta pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara. De asemenea, beneficiaza de timer ce intrerupe procesul culinar la timp, indata ce timpul prestabilit a expirat. Termometrul cuptorului este amplasat pe usa.

Capacul aragazului este realizat din sticla, iar in partea de jos, se afla un sertar unde poti depozita diverse vase. Nu lipseste nici clasica tava pentru cuptor care este, deopotriva, si foarte utila.

Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 60 x 54 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Samus SM 650 MBS este un aragaz ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient, reprezentand o alternativa accesibila din perspectiva pretului. Clientii sunt multumiti de el si declara ca desi nu dispune de functii moderne, totusi isi face treaba bine si nu au intampinat probleme. Apreciaza existenta functiei timer pe care o folosesc destul de des. In ansamblu, sunt de parere ca a fost o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Samus SM 650 MBS

9

Calitate

8.7/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Timer
  • Arzator WoK

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *