Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HFSC-M60LITGC-WH este un aragaz mixt foarte interesant, care vine la pachet cu un pret avantajos. Insa, recomandarea noastra este ca inainte de lua orice decizie, sa aflati mai multe detalii utile despre produsul in cauza.

Plita argazului Heinner HFSC-M60LITGC-WH este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care exista un sistem de siguranta sub forma unor supape la nivelul fiecarui arzator, ce au rolul de a intrerupe activitatea aparatului in cazul in care flacara se va stinge accidental. Detine patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua nromale si unul mare. Totodata, gratarul din dotare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului si este usor de curatat.

Cuptorul aragazului Heinner HFSC-M60LITGC-WH detine alimentare electrica, ceea ce presupune anumite avantaje. Printre acestea se numara coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, precum si siguranta pe care o presupune. Capacitatea cuptorului nu este una tocmai mare – 43 de litri, insa poti intreprinde cam orice tip de activitate culinara. In plus, este economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A.

Printre functiile cuptorului se numara cea de grill ce presupune prepararea corecta a bucatilor mari de carne, astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul intrerupe activitatea aparatului, inainte ca alimentele sa se coaca excesiv. Ventilatorul din dotare va distribui in mod uniform aerul cald. Pentru a nu intrerupe de fiecare data procesul culinar, aparatul a fost dotat cu lumina interioara.

In partea de jos a argazului, se afla un setar, unde poti depozita vase precum tigai, boluri si asa mai departe.

Totodata, aragazul prezinta un design simplu si placut, avand o carcasa alba. Dimensiunile acestuia sunt de 86 x 61 x 49.8 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Heinner HFSC-M60LITGC-WH este un aragaz despre care pot spune ca isi face treaba bine, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Clientii sunt multumiti de calitatea sa si declara ca au preparat fripturi, cartofi pai, paine, cozonaci si asa mai departe, iar rezultatul a fost in concordanta cu asteptarile lor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HFSC-M60LITGC-WH

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Cuptor electric
  • Timer, Grill, Rotisor
  • Economic
  • Gratarul plitei ofera un bun echilibru vaselor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *