Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Salus 091FL

Salus 091FL este un termostat reglabil pe care l-as putea considera unul dintre cele mai bune, care nu presupune nici o investitie prea mare. Producatorul Salus este recunoscut prin prisma produselor sale de inalta calitate, care i-a surprins de fiecare data in mod placut pe cumparatori.

Salus 091FL face parte din seria aparatelor programabile, potrivit si pentru momentul in care calatoresti sau pleci in concedii si nu ai vrea totusi ca locuinta sa inghete. Iti permite sa economisesti energie cu pana la 30%, fiind prevazut si cu afisaj LCD.

Aparatul dispune de 9 programe , 6 dintre ele fiind prestabilite. Celelalte 3 pot fi reglate in functie de preferintele utilizatorului. Este ideal pentru orice tip de locuinta, avand o sensibilitate de 0.2 grade Celsius si o histereza reglabila in intervalul 0.5-1 grad Celsius. Poti programa temperatura ambientala in intervalul 5-30 de grade Celsius, iar nivelul anti-inghet poate fi folosit in cazuri particulare.

Alimentarea este foarte facila, fiind necesare doar doua baterii AA.


Concluzii si pareri

Salus 091FL este un model de termostat pe care il recomandam cu toata increderea, clientii avand numai cuvinte de lauda la adresa lui. Este usor de reglat, iar cu ajutorul sau au putut observa economii cu energia electrica. Raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica o oferta foarte buna.

Recenzii pe scurt: Termostat ambiental Salus 091FL

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • pret avantajos
  • programabil
  • 6 programe presetate si 3 ajustabile

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *