Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Beko FSGT62110DXO

Daca esti in cautarea unui aragaz simpatic cu care sa iti faci treaba cat se poate de eficient, cu siguranta, o varianta ar putea fi si Beko FSGT62110DXO. Reprezinta un model interesant care ne-a atras atentia si despre care vom discuta in acest review.

Aragazul Beko FSGT62110DXO este prevazut cu alimentare pe gaz, drept pentru care nu puteau lipsi aprinderea electrica si supapele de siguranta. Aceste supape au rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental.

Plita aragazului Beko FSGT62110DXO este dotata cu 4 arzatoare, de dimensiuni diferite: doua normale, unul mare si unul mic. Sigur ca si puterea acestora difera. Mai mult decat atat, este dotata cu gratare individuale, suficient de robuste, care permit o curatare facila a zonei locale.

Cuptorul aragazului Beko FSGT62110DXO este prevazut cu o capacitate de 59 litri, am spune suficienta pentru a iti permite sa intreprinzi cam orice activitate culinara. Este dotat cu grill si rotisor care vor permite prepararea corespunzatoare a bucatilor mari de carne.

Dimensiunile aragazului sunt de 60 x 60 x 85 cm (l x L x A).


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, aragazul Beko FSGT62110DXO este un model care merita achizitionat pentru ca ofera o eficienta foarte mare. Clientii au confirmat faptul ca este un model avantajos cu care isi fac treaba excelent. Au fost multumiti atat de plita, cat si de cuptor, apreciind raportul calitate/pret excelent. In plus, daca vrei sa fii la curent cu o oferta de pret rezonabila, poti intra aici.

Recenzii pe scurt: Beko FSGT62110DXO

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • pret rezonabil
  • design placut
  • aprindere electrica

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *