Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Tefal Home Bread Baguette PF610138

Indiferent de produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi, o informare in prealabil nu ar strica deloc. De aceea, noi suntem aici sa iti oferim review-uri de calitate cu informatii bine alese, iar in continuare vom discuta despre masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138.

Tefal Home Bread Baguette PF610138 ofera o capacitate de maixm 1500 g, fiind arhisuficienta. Totusi, vei putea prepara painea sub forma de trei dimensiuni diferite: 750 g, 1000 g si 1500 g. Ideea este sa prepari cata paine consumi fiindca nu ar avea rost sa faci risipa.

Totodata, masina este dotata cu 16 programe de coacere, 9 dintre ele fiind pentru realizarea diverselor tipuri de paine, 3 pentru baghete, unul pentru luat, unul pentru gem, unul pentru placinta si unul pentru paste.

Ei bine, din cate poti observa masina este multifunctionala. Daca horataresti sa o achizitionezi, o poti folosi si in alte scopuri.

De asemenea, gradul de rumenire il vei stabili tot tu. Ai la dispozitie trei grade, iar in functie de preferinte, masina va prepara paine invelita intr-o crusta mai crocanta sau mai moale.

Programarea intarziata este una dintre cele mai eficiente functii ce permite setarea orei in care masina isi va incepe activitatea, indiferent ca te afli sau nu acasa, la momentul respectiv.

Functia de mentinere la cald pastreaza painea calda o perioada mai mare de timp, dupa ce a terminat de preparat.

Printre accesoriile cu care vine la pachet, se numara cana de masurat, lingura, carligurl si cele doua palete pentru amestecare.


Concluzii si pareri

Tefal Home Bread Baguette PF610138 este o masina de paine foarte eficienta, pe care o recomandam cu toata increderea. Si clientii actuali sunt multumiti de achizitia facuta declarand ca preparata painea foarte bine, cat timp sunt respectate cu strictete instructiunile din manual. Aici gasesti mai multe detalii si o oferta de pret rezonabila.

Recenzii pe scurt: Tefal Home Bread Baguette PF610138

9.4

Calitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • 16 programe
  • programare intarziata
  • functie de mentinere la cald

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *