Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Review Computherm Q3 RF

Termostatul Computherm Q3 RF reprezinta unul dintre cele mai avantajoase modele, despre care vom discuta in acest review. Este universal fiind compatibil cu majoritatea modelelor de centrale termice, avanta un perimetru al razei de actiune de 30 mp.

Trebuie sa mentionam totusi ca este importanta si constructia peretilor casei, pentru ca cei din beton armat anuleaza semnalul. Din nefericire, termostatul nu este reglabil, dar este mai precis decat termostatele mecanice de veche generatie.

Butonul de comanda manual iti va permite reglarea valorilor dorite. Este prevazut cu doua temperaturi care corespund nivelelor Economic si Confort.

Computherm Q3 RF este prevazut cu indicatori de citire foarte buni, avand o sensibilitate mai mica de 0.1 grade Celsius si o histereza similara.


Concluzii si pareri

Computherm Q3 RF este un model practic, pe care clientii il considera un termostat rezonabil, ce isi face treaba in parametrii optimi. Vine la pachet cu un raportul calitate/pret bun, iar aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

9

Calitate

9.0/10

Pret

8.7/10

Design

8.9/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • transmisie wireless
  • montare pe orice tipologie de centrala
  • pret rezonabil

Contra

  • nu poate fi programat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.