Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Saltea ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh 160×200 cm

Fara doar si poate, calitatea somnului depinde in cea mai mare masura de salteaua pe care te odihnesti. De asemenea, te poate ajuta chiar si atunci cand ai probleme cu spatele, asa ca iti propunem sa faci cunostinta cu salteaua ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera ce prezinta dimensiunile de 160×200 cm.

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta saltea poate fi manevrata foarte usor, intoarsa si asezata pe diverse parti, datorita manerelor amplasate lateral.

Salteaua Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera asigura o aerisire foarte buna gratie benzii tridimensionale. In acest mod, vei tine umezeala la distanta, eliminand posibilitatea de a se forma bacterii si mucegai. Chiar si cand vine vorba despre umezeala acumulata in timpul noptii, va fi eliminata imediat.

Dispune de o tesatura foarte moale si placuta la atingere. Este trata cu capsule de Aloe Vera, luptand eficient impotriva acarienilor si microorganismelor si aducand o serie de beneficii pentru organism.

Totodata, are posibilitatea de a scadea temperatura chiar si cu 3-4 grade Celsius, gratie stratului Memory Foam, ce prezinta insertii de gel. In acest fel, greutatea va fi distribuita in mod uniform pe toata suprafata saltelei, asigurand o temperatura cat mai placuta.

Coloana vertebrala va avea o pozitie cat se poate de corecta, dar asigura si o buna circulatie. Sunt reduse punctele de presiune din zona umerilor, coatelor si a genunchhilor, iar dimineata te vei trezi mai odihnit si nu vei mai prezenta dureri de spate.

Este recomandat sa aspiri regulat salteaua si sa eviti folosirea produselor de curatare lichide. In general, trebuie evitata umezeala, inclusiv apa.

Personal, recomand si achizitionarea unei huse impermeabile, pentru  a o proteja.

In plus, va fi necesar sa o intorci cam o data la trei luni de pe o parte pe cealalta, inversand chiar si partea superioara cu cea inferioara, pentru a asigura o uzura uniforma.

Salteaua vine rulata, drept pentru care va fi nevoie sa astepti aproximativ 24 de ore pentru a putea fi utilizata.


Concluzii si pareri

Salteaua Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera este un model pe care vi-l recomand cu toata increderea pentru ca asigura cele mai bune conditii pentru somn cat mai linistit.

Clientii confirma aceste lucruri si declara ca este o alegerea extrem de buna. Adauga faptul ca indata au sesizat diferenta, in sensul ca dimineata se trezeau foarte odihniti si nu au mai prezentat dureri de spate. Considera raportul calitate/pret excelent.

Prin urmare, este un produs ce merita achizitionat, iar aici poti gasi si o oferta de pret rezonabila.

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.9/10

Confort

9.9/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • foarte confortabila
  • ortopedica
  • microapsule cu Aloe Vera

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *