Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition ICB101

Mentine-te in cea mai buna forma cu bicicleta spinning Kondition ICB101 care poate deveni cel mai bun prieten. Ei bine, te invitam sa cunosti mai bine produsul pentru a te convinge daca este sau nu, cel mai potrivit.

Bicicleta Kondition ICB101 are o constructie solida, cadrul fiind realizat in otel. Poti ajusta sezutul astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta si confortabila a corpului.

Poti regla nivelele de dificultate, pe 8 trepte, iar cu cat capeti mai multa experienta si rezistenta, poti mari nivelul.

Pe display vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta parcursa, calorii arse, rotatii pe minut si puls.

Daca vrei sa te joci pe tableta sau telefon, in timp ce te antrezi, trebuie sa stii ca bicicleta dispune de stand special.


Concluzii si pareri

Bicicleta Kondition ICB101 este un model foarte interesant, care merita achizitionat. Consider ca reprezinta o alternativa foarte buna, cu atat mai mult cu cat nu ai timp sa treci si pe la sala.

Clientii sunt incantati de alegera facuta si sutin ca materialele sunt de calitate, a fost usor de ansamblat si este foarte silentioasa. Poate fi ajustata foarte rapid si sunt multumiti de faptul ca are si suport pentru telefon sau tableta. Considera raportul calitate/pret excelent.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • suport tableta/telefon
  • usor de montat
  • stabila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *