Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 este o aeroterma foarte practica cu ajutorul careia puteti incalzi o camera mai usor. Este o solutie eficienta chiar si in perioadele in care apar probleme la sistemul de incalzire, devenind astfel o varianta de rezerva pe care o puteti lua in calcul.

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 prezinta o putere de 2400 W si pune la dispozitie doua trepte de putere pe care le veti putea regla foarte usor, in functie de nevoi. Include un termostat prin intermediul caruia puteti controla temperatura foarte usor. De asemenea, beneficiaza de indicatorul luminos de functionare, precum si maner pentru transport, ceea ce inseamna ca il veti putea transporta foarte usor dintr-o camera in alta.

Mai mult decat atat, aeroterma de la Rowenta poate fi folosita in orice sezon. Astfel, dispune si de functie de racire, o functie destul de rar intalnita la o aeroterma. Functia silence asigura acesteia un mod de operare foarte silentios.

Un alt avantaj se refera la faptul ca este un dispozitiv mic si compact, ce nu ocupa mult spatiu de depozitare. In zona superioara, regasim panoul de control prevazut cu doua butoane rotative ce va permit sa porniti/opriti aparatul si sa il reglati usor.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 este un model foarte bun care poate fi o solutie de rezerva excelenta de luat in calcul. Cumparatorii sunt foarte multumiti de eficienta acesteia si considera ca este un produs bun. Apreciaza modul silentios de operare, este usor de setat si foarte practica in orice locuinta. Este ideala pentru un dormitor sau o incapere cu dimensiuni mici-medii, asigurand o incalzire rapida. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 trepte de putere
  • Compacta
  • Termostat reglabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *