Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Zass ZQH 02 este un radiator cu quartz foarte practic si util, pe care va puteti baza ca va reusi sa incalzeasca rapid aerul din in caperi cu suprafete mici-medii. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Radiatorul cu quartz Zass ZQH 02 este un model ce dispune de o putere de 800 W si pune la dispozitia utilizatorului doua trepte de putere. Totodata, poate face fata unei incaperi cu suprafata de pana la 15 mp. Un astfel de dispozitiv este indicat pentru incalzirea rapida, locala, dar nu de foarte mare durata.

Ofera siguranta in utilizare, fiind dotat cu protectie la rasturnare. Astfel, in cazul in care aparatul va fi rasturnat accidental, se va opri automat. In acelasi timp, functia de protectie la supraincalzire, previne riscul incendiilor, decupland aparatul in cazul in care acesta se supraincalzeste.

In plus, datorita dimensiunilor reduse nu ocupa mult spatiu. Iar pentru ca are o greutate de doar 1.25 kg si include un maner incorporat, il puteti muta foarte usor dintr-o camera in alta.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Radiatorul cu quartz Zass ZQH 02 este un dispozitiv eficient, care face ceea ce promite si de care cumparatorii au fost foarte multumiti. Acestia declara ca functioneaza foarte bine, incalzeste excelent camera unde este amplasat si ocupa foarte putin spatiu. De asemenea, il folosesc usor in mai multe camere, fiind usor de transportat si de manevrat. Pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Zass ZQH 02

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de transportat
  • Randament bun

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *