Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

ROWENTA Eole Compact VU6210F0 este un ventilator turn foarte interesant, ce ar putea reprezenta o alternativa eficienta si pentru locuinta ta. Reuseste sa imbine foarte bine design-ul elegant cu  functiile foarte usor de utilizat, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor.

Ventilatorul ROWENTA Eole Compact VU6210F0 beneficiaza de tehnologia 3D care va optimiza in mod cosntant fluxul de aer,  in timp ce grila ajustabila, orientata vertical si oscilatia orizontala densa, va asigura o buna distributie a aerului pentru ca incaperea sa fie racorita mai rapid, iar disconfortul termic eliminat.Performantele acestui model ar putea fi comparate cu cele ale unui ventilator clasic cu trei palete. In plus, beneficiind de un design foarte elegant, poate fi amplasat in orice tip de incapere, chiar si in living-uri moderne, fiindca se va incadra perfect din punct de vedere estetic si nici nu va ocupa mult  spatiu.

Fiind destul de usor si beneficiind de un maner integrat, aparatul va fi foarte usor de transportat, in timp ce functia eco va opri in mod automat aparatul, dupa 12 ore de utilizare.

Este un aparat puternic, a carui putere poate fi ajustata in functie de cele trei trepte de putere: prima treapta este pentru temperaturi mai mici de 24 de grade Celsius, cea de-a doua pentru temperaturi cuprinse intre 24 si 27 grade Celsius, iar ultima pentru temperaturi de peste 27 de grade Celsius. De asemenea, poti personaliza fluxul de aer in functie de confortul resimtit. Partea si mai interesanta este ca asigura o functionare silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs este incadrat intre 45 si 60 dB, valori insuficiente pentru a crea un real disconfort acustic.

Cu ajutorul cronometrului, poti preseta activitatea aparatului pentru o functionare de pana la 8 ore. Cu alte cuvinte, poti adormi cu aparatul pornit, insa il poti seta dupa 1, 2, 4 sau 8 ore sa se opreasca automat.

Aparatul beneficiaza de un display foarte intuitiv amplasat in partea superioara, fiind prevazut cu butoane de tip touch. In dreptul fiecaruia, exista cate o imagine reprezentativa pentru a deduce mai usor carei functii ii apartine.

Dimensiunile acestui ventilator turn sunt de 14 cm lungime, 14 cm latime si 39.3 cm inaltime.

Verifica oferta de astazi!


Concluzii si Pareri

ROWENTA Eole Compact VU6210F0 este un ventilator turn foarte bun, ce ofera tot confortul de care ai nevoie, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii au apreciat foarte mult la el modul in care isi face treaba, iar dincolo de acest aspect, sunt incantati de faptul ca producatorii au pus mare accent si pe partea estetica, care este si ea foarte importanta. Il recomanda cu toata increderea fiindca s-a dovedit a fi un produs foarte practic si util si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: ROWENTA Eole Compact VU6210F0

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Tehnologie 3D
  • Functionare silentioasa
  • Cronometru

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *