Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FTBB-60W este un ventilator foarte practic in sezonul cald, pe care il poti folosi fie acasa, fie la birou. Reuseste foarte bine sa elimine disconfortul termic si sa iti asigure cele mai bune conditii.

Ventilatorul Star-Light FTBB-60W este prevazut cu o putere de 60 W si trei trepte de viteza, pe care le vei putea ajusta dupa bunul plac si propriul confort. Acesta  poate fi foarte usor ajustat pe inaltime, iar activand functia de oscilatie, aerul va fi suflat in toate directiile pentru o racorire uniforma, dar si mai rapida a incaperii.

Aparatul este prevazut si cu functia Timer ce iti permite setarea activitatii aparatului pe 7 ore si jumatate, astfel ca vei putea adormi seara cu aparatului pornit, iar odata setat, acesta se va inchide singur peste noapte.

Totodata, aparatul poate fi controlat atat prin intermediul panoului de control amplasat pe picior ce prezinta o interfata foarte simpla si intuitiva, cat si prin intermediul telecomenzii. Trebuie sa recunosc ca telecomanda arata foarte bine, iar prezenta acesteia este un avantaj pentru aparat. S-a intamplat de multe ori sa testez ventilatoare care nu veneau insotite de telecomanda si va spun sincer ca este foarte inconfortabil de fiecare data sa te deplasezi pana la aparat, mai ales in zilele in care esti foarte obosit.

Design-ul acesteia este unul foarte modern, dar in acelasi timp, meniul ramane foarte simplu si usor de intuit. La nivelul fiecarui buton, se afla cate un desen sugestiv in raport cu functia careia ii apartine.

In ceea ce priveste design-ul aparatului, as putea spune ca arata foarte bine, adaptandu-se oricarui tip de incapere. In plus, nu ocupa nici foarte mult spatiu in incapere si dispune de o baza foarte solida.


Concluzii si Pareri

Star-Light FTBB-60W este un ventilator foarte practic si chiar util in sezonul canicular. Clientii sustin ca au fost surprinsi in mod placut de acest aparat care s-a dovedit a fi mai eficient decat s-ar fi asteptat. Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare silentios, ceea ce este de apreciat. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Star-Light FTBB-60W

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Telecomanda
  • Design atragator
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *