Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

GORENJE Smart Air 360 L este un ventilator cu picior foarte bun, ce ofera cele mai bune conditii chiar si in sezonul canicular. Se diferentiaza de alte modele de ventilatoare, in primu rand, prin prisma puterii mari si, implicit, a eficientei sale.

Daca un ventilator obisnuit executa miscari pana la un unghi de 90 de grade, ei bine, acest aparat va reusi sa realizeze miscari de pana la 360 de grade, ceea ce ii va  spori eficienta. Practic, il vei putea set astfel incat sa realizeze miscari la un unghi de 60, 90, 180 sau 360 de grade. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat aparatul reuseste sa racoreasca mai rapid si uniform incaperea unde este amplasat.

Mai mult decat atat, acesta beneficiaza si de functia timer, ce va permite programarea activitatii aparatului pentru 1, 2, 4 sau 8 ore. Cu alte cuvinte, poti chiar si adormi cu ventilatorul pornit, iar odata programat, acesta isi va incheia singur activitatea.

Detine trei trepte de putere, astfel ca prima treapta va fi folosita pentru temperatura mai mici de 25 de grade Celsius, a doua treapta pentru temperaturi cuprinse intre 25-29 de grade Celsius, iari ce de-a treia treapta pentru temperaturi mai mari de 29 de grade Celsius.

Aparatul beneficiaza de un design foarte elegant si modern, astfel ca se va potrivit in orice tip de incapere. In partea superioara, se afla panoul de control, deopotriva foarte intuitiv si usor de utilizat. In poza de mai sus, puteti vedea intreg panoul de control: in partea stanga se afla indicatorii cu ajutorul carora iti vei putea da seama care este modul de functionare activat, functia de temporizare, treapta de putere, precum si unghiul de oscilatie. In partea de sus, prin intermediul primul buton vei porni/opri aparatul, prin intermediul celui de-al doilea vei activa unul dintre cele patru moduri (Normal, Natural, Sleeping, Temperaturer Detecting), cel de-al treilea activeaza functia de oscilatie si permite alegerea uneia dintre cele patru ore, cel de-a patrulea ofera posibilitatea alegerii vitezei dorite, urmatorul activeaza functia de oscilatie pe orizontala, iar ultimul buton activeaza  functia de oscilatie pe verticala la un unghi de 90 de grade. Cu alte cuvinte, acest aparat ofera o flexibilitate foarte mare, devenind mult mai eficient decat alte ventilatoare obisnuite ce vin la pachet cu un pret mai mic.

De asemenea, ventilatorul GORENJE Smart Air 360 L este dotat si cu o telecomanda ce prezinta o interfata foarte simpla, butoanele fiind, practic, aceleasi existente si pe panoul de control. Astfel, cu ajutorul telecomenzii vei putea realiza exact aceleasi comenzi cu cele realizate direct din panoul de control.

In ciuda faptului ca este un aparat puternic, deci o o eficienta ridicata, nu este deloc galagios, nivelul de zgomot fiind unul acceptabil, astfel ca va inregistra numai 55 dB.

Dimensiunile acestui mode l sunt de 37 x 114.8 x 37 cm (L x I x A) si cantareste 6.8 kg.

Verifica oferte!


Concluzii si Pareri

GORENJE Smart Air 360 L este, cu siguranta, o alegere optima in materie de ventilatoare, iar din punctul meu de vedere, poate fi considerat chiar unul dintre cele mai eficiente modele. Ba mai mult decat atat, clientii confirma acest lucru si declara ca aparatul isi face treaba ireprosabil, este foarte puternic, astfel ca face fata excelent atat acasa, cat si la birou. In plus, apreciaza foarte mult si partea estetica, fiind un aparat elegant, despre care sustin ca merita pana la ultimul banut. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: GORENJE Smart Air 360 L

9.9

Calitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare
  • Oscilatie pe orizontala - 4 unghiuri si oscilatie pe verticala
  • Nivel de zgomot redus
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *