Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Rowenta Classic VU6140 este un ventilator foarte eficient si foarte practic, ce poate fi folosit fara probleme atat acasa, cat si la birou. In plus, beneficiaza de un design foarte modern, fiind prevazut cu o caracasa de culoare neagra.

Ventilatorul Rowenta Classic VU6140 este prevazut cu o baza patrata ce ii ofera o stabilitate foarte buna. Panoul de control este amplasat in partea de sus, interefata acestuia fiind una cat se poate de simpla si intuitiva.

Totodata, acest model de ventilator este unul puternic, prevazut cu trei trepte de viteza, pentru a  putea ajusta puterea de ventilare in functie de preferinte. Activand functia de oscilatie, acesta va realiza miscari stanga-dreapta in vederea racoririi mai rapide a incaperii.

Functia timer iti permite sa presetezi activitatea aparatului in anumite intervale orare. Cu alte cuvinte, poti chiar si adormi cu ventilatorul pornic, iar odata programat, acesta isi va incheia singur activitatea. Acest timer din dotare iti permite sa programezi aparatul pentru a isi incheia activitatea peste doua ore.

Producatorii sustin ca nivelul  maxim de zgomot produs este de 59 dB. Aici depinde de fiecare persoana cum percepe zgomotul. Insa, personal, sunt de parere ca este un nivel decent, nu este nici foarte galagios, dar nici cel mai silentios.

Pe  de alta parte, aparatul are o inaltime de 81 cm, iar cablul de alimentare din dotare ajunge pana la 1.8 metri.

Verificati oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

ROWENTA VU6140 este un ventilator foarte eficient, care ti-ar putea fi si tie de foarte mare folos in sezonul cald. Clientii confirma faptul ca este un model puternic, ce isi face treaba eficient si care vine la pachet cu un design foarte atractiv. Il recomanda mai departe si sustin ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: ROWENTA VU6140

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Puternic
  • Timer
  • Design placut
  • Stabil

Contra

  • Usor zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *