Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Star-Light FCV-50WH, Gaz, 4 arzatoare, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Alb

Star-Light FCV-50WH este un model de aragaz foarte accesibil ca pret ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient. Din punctul meu de vedere, este alegerea optima pentru cei ce dispun de un buget mai redus sau chiar pentru cei care nu doresc sa faca o investitie foarte mare. Va invitam in continuare sa descoperiti in detaliu produsul pentru a va forma o parere cat mai obiectiva cu putinta!

Aragazul Star-Light FCV-50WH este prevazut cu un design simplu, fiind disponibil in varianta alba, ceea ce inseamna ca va fi foarte usor de asortat cu restul pieselor de  mobilier sau electrocasnice. In partea frontala, se afla panoul de control sub forma unor butoane rotative prin intermediul carora veti putea porni atat plita, cat si cuptorul. In plus, pentru a fi usor de identificat arzatorul caruia corespund butoanele, in dreptul fiecarui buton se afla cate o schita. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 50 cm (l x L X A).

Plita aragazului Star-Light FCV-50WH este prevazuta cu alimentare pe gaz, fiind prezent, bineinteles, sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator ce intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Totodata, dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare. In plus, gratarul din dotare este usor de curatat si ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCV-50WH este prevazut, deopotriva, cu alimentare pe gaz si nu lipseste nici in acest caz acelasi  sistem de siguranta. Chiar daca nu dispune de vreo functie speciala, asigura o coacere destul de buna. In plus, usa acestuia este prevazut cu geam adublu, ce creste izolarea calorica si eficienta la coacere. Interiorul cuptorului este emailat, curatandu-se destulde  usor dupa fiecare utilizare. Tootdata, vine la pachet si cu un gratar si o  tava clasica.

Concluzii si Pareri

Star-Light FCV-50WH este un aragaz ieftin, dar care iti poti face treaba fara probleme cu ajutorul sau, motiv pentru care il recomand. Clientii actuali au declarat ca nu au intampinat niciun fel de probleme cu el, iar majoritatea l-au achizitionat pentru parinti si bunici. Prin urmare, daca doriti ceva ieftin si eficient, acest model ar putea constitui o solutie, iar cumparatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light FCV-50WH

8.7

Calitate

8.5/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Usa cu geam dublu

Contra

  • Lipsa functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *