Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EKK64982OX este un model de aragaz care mi-a atras atentia, fiindca, in general, apreciez in mod deosebit aragazurile mixte cu cuptoare electrice. Justificarea acestei afirmatii o veti vedea in cele ce urmeaza, fiindca am testat produsul si revenim cu cateva informatii utile.

La prima vedere, imi place cum arata acest aragaz si putea spune ca dispune de un design chiar atragator si modern. Este de culoare argintie in combinatie cu negru, fiind foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier sau cu celelalte electrocasnice. Dimensiunile acestuia sunt de 85.7 x 60 x 60 cm (l x L x A). Panoul de control prevazut cu butoane rotative este amplasat frontal, iar in dreptul fiecarui buton se afla cate o pictograma reprezentativa pentru a iti da seama mai usor carui arzator corespunde.

Plita Electrolux EKK64982OX

Plita aragazului Electrolux EKK64982OX este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator ce vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. In acelasi timp, fiecare buton a fost echipat cu aprindere electrica prin scanteie. Mai mult decat atat, plita a fost prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua normale si unul mic. Fiecare dezvolta puteri diferite astfel ca: cel mare inregistreaza 3 kW, cele doua normale cate 2 kW fiecare, iar cel mic 1 kW. De asemenea, dispune de doua gratare din fonta, ce ofear un bun echilibru vaselor in timpul gatitului, precum si o curatare locala eficienta.

Cuptor Electrolux EKK64982OX

Cuptorul aragazului Electrolux EKK64982OX este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune un set de avantaje. Printre acestea, se numara coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, precum si siguranta specifica acestui tip de alimentare. Totodata, pune la dispozitie o capacitate de 58 de litri, permitand realizarea oricarui tip de activitate culinara. Printre functiile din dotare, amintim de gril ce permite prepararea eficienta a bucatilor mari de carne, devenind fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, ventilatorul este capabil sa asigure o temperatura  constanta in toata cavitatea interioara a apatului, in timp ce te poti  juca cu incalzirea superioara, respectiv cea inferioara. Pentru a nu deregla procesul de coacere, pentru verifica periodica a alimentelor, poti aprinde lumina din interior apasand pe un buton, fara sa fie necesara deschiderea usii aparatului. Cuptorul este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa, asigurand un consum energetic redus.

Atat plita, cat si cuptorul se curata usor, iar personal, prefer sa fac acest lucru dupa fiecare utilizare sau ori de cate ori este necesar pentru a preveni depunerile de grasime. Printre accesoriile cu care aragazul vine la pachet se numara capacul din sticla de la nivelul plitei, tava colectoare din email negru si raftul de gratar cromat la nivelul cuptorului.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Electrolux EKK64982OX este un aragaz ce merita achizitionat fiindca isi face treaba foarte bine, este usor de intretinut si foarte modern ca design. Clientii confirma acest lucri si adauga faptul ca au apreciat in mod deosebit cuptorul ce are la baza alimentare electrica, diferenta fiind una destul de mare intre acesta si vechiul aragaz. In ansamblu, sustin ca isi face treaba foarte bine, atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului, motiv pentru care il recomanda si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Electrolux EKK64982OX

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate pret/excelent
  • Cuptor cu alimentare electrica
  • Grill, Ventilator
  • Curatare facila
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *