Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

BaByliss BeLiss AS250E este o perie rotativa prevazuta cu o serie de accesorii foarte interesante oferind un plus de flexibilitate. Din punctul meu de vedere, este potrivita pentru fetele cu parul scurt sau mediu, insa poate fi o optiune si pentru cele cu parul lung, dar ar putea fi putin mai dificil de manevrat.

Peria de par BaByliss BeLiss AS250E prezinta o putere de 1000 W si este potrivita atat pentru uscarea parului dupa baie, cat si pentru a il aranja. Pentru ca cel din urma procedeu sa fie cat mai usor si eficient, recomand sa faceti acest lucru dupa baie, fiindca parul va fi mult mai „ascultator”. Beneficiaza de doua trepte de temperatura si doua trepte de viteza, pe care le vei adapta in functie de tipul parului pe care il ai.

Peria beneficiaza de functia de ionizare, ceea ce inseamna ca va lasa parului un usor luciu, dar si mai putine fire rebele. Beneficiaza de 4 accesorii foarte utile ce iti vor permite sa oferi mai mult volum de la radacina, sa asezi parul sau sa il indrepti usor. Indreptarea parului este relativa, cert este, ca nu va indrepta precum o placa de par, insa va aranja parul. Depinde foarte mult si de dexteritatea pe care o aveti in aranjarea parului cu o astfel de perie. Accesoriile se pot schimba foarte usor intre ele, iar toate acestea vor fi depozitate intr-o gentuta speciala cu care aparatul vine la pachet.

Din punctul meu de vedere, este un  produs eficient, avand un par mediu spre lung si subtire, este usor de manevrat si reprezinta o solutie optima in multe situatii. In plus, nu este un aparat mare si nici greu, ceea ce inseamna ca mana nu iti va obosi pana vei reusi sa aranjezi tot parul. Specific acest lucru pentru ca am intalnit si perii sau uscatoare de par cam grele ce imi creau acea senzatie neplacuta.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, BaByliss BeLiss AS250E este un produs destul de bun, usor de manevrat si practic in foarte multe situatii. Clientele confirma acest lucru si declara ca se descurca foarte bine, este usor de folosit, uscand si aranjand parul in acelasi timp.  Mai mult decat atat, cele 4 accesorii s-au dovedit a fi destul de eficiente, oferind parului un plus de volum exact asa cum si-au dorit. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: BaByliss BeLiss AS250E

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 4 accesorii utile
  • Control temperatura si intensitate
  • Functie ionizare
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *