Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz mixt Hansa FCMS682090, 60×60 cm, 4 arzatoare, plita gaz, cuptor electric, 65 l, display, clasa A, 8 functii, ventilator, gril,negru

Hansa FCMS682090 este un aragaz mixt interesant, atat prin prisma design-ului, cat si a specificatiilor tehnice cu care vine la pachet. Pentru o analiza cat mai detaliata, vom discuta separat atat despre plita aragazului, cat si despre cuptorul acestuia!

Plita aragazului Hansa FCMS682090 dispune de alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea  lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape, ce au rolul de a intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Mai mult decat atat, la nivelul fiecarui buton exista aprindere electrica prin scanteie. De asemenea, plita beneficiaza de patru  arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare. Puterea acestora difera, astfel ca arzatorul mic prezinta 1 kW, cele doua normale cate 1.75 kW fiecare, iar cel mare 3 kW. Cele doua gratare din dotare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului, prevenind alunecarea vaselor de pe suprafata sa.

Cuptorul aragazului Hansa FCMS682090 dispune de alimentare electrica, ceea ce inseamna din start anumite avantaje. Printre acestea se numara coacerea mai rapida, dar si uniforma a alimentelor, precum si siguranta specifica acestui tip de alimentare. Capacitatea de care dispune este de 65 de litri, ceea ce iti va permite sa intreprinzi cam orice tip de activitate culinara doresti. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa. Printre functiile din dotare amintim de grill care permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, in functie de reteta pe care doresti sa o pregatesti poti jongla atat cu incalzirea inferiaora, cat si cu cea superioara. In plus, pentru a nu intrerupe de fiecare data procesul de coacere atunci cand doresti sa verifici starea alimentelor, cuptorul a fost dotat cu iluminare interioara. Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara o tava adanca si o tava plata.

In ceea ce priveste design-ul produsului, trebuie sa recunosc ca m-a surprins in mod placut, fiindca detine o carcasa eleganta de culoare neagra, ceea ce va face ca aragazul sa fie usor de asortat. Frontal, se afla 6 butoane rotative prin intermediul carora vei porni atat plita, cat si cuptorul, precum si un ecran ce iti va indica timpul ramas pana la finalizarea programului de coacere. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Hansa FCMS682090 este un aragaz bun, care functioneaza eficient atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca au testat in repetate randuri indeosebi cuptorul, pregatind atat fripturi, cat si prajituri. Rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor, motiv pentru care recomanda produsul mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Hansa FCMS682090

9.5

Calitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Cuptor cu alimentare electrica
  • Functie grill
  • Design elegant
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *