Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Metalica 1685 F4 Alb M este un model de aragaz din portofoliul brandului Metalica despre care am ales sa discutam astazi, avand in vedere ca pe internet se vehiculeaza destul de multe lucruri despre aceste produse, iar majoritatea parerilor se afla la poli opusi.

Voi incepe acest review cu cateva informatii tehnice referitoare la aragazul Metalica 1685 F4 Alb M. Ca orice alt aragaz, este format dintr-o plita si un cuptor, ambele fiind prevazute cu alimentare pe gaz. Sistemul de siguranta se afla doar la nivelul cuptorului, ceea ce pe mine, personal, m-a surprins nu tocmai placut, fiindca din punctul meu de vedere, era musai sa existe si la nivelul plitei care este atat de des folosita. Dispune de patru arzatoare dintre care unul mic, doua normale si unul mare. Gratarul din dotare ofera un echilibru bun vaselor.

Cuptorul ofera o capacitate de 46 de litri si chiar daca nu este una mare, in mare parte, poti pregati cam orice tip de reteta.

Principala mea problema referitoare la acest aragaz se refera la rezistenta lui in timp. Nu ma refer neaparat din punct de vedere functional fiindca aparent nu ar fi probleme in acest sens, ci la faptul ca atunci cand este umiditate in locuinta, vopseaua se umfla destul de usor si poate aparea chiar si rugina. Cred ca este un aspect de care ar trebui sa tina cont mai ales acele persoane care nu dispun de o hota, insa nici cele care detin una nu as putea fi spune ca sunt feriti de aceasta problema.

Este intr-adevar un model ieftin, care functioneaza rezonabil, insa este alegerea fiecaruia daca acel incovenient pe care l-am identificat cantareste sau nu foarte mult in balanta. Totodata, dimensiunile produsului sunt de 19 x 46.2 x 48.5 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Este destul de dificil sa formulez o concluzie si sa spun daca as recomanda sau nu aragazul Metalica 1685 F4 Alb M, insa va las pe voi sa decideti daca merita achizitionat sau nu. In ceea ce priveste parerea cumparatorilor, in general, susitn ca din punct de vedere functional nu au identificat probleme majore, insa o parte dintre ei s-au confruntat cu problema despre care am discutat mai sus.

Recenzii pe scurt: Metalica 1685 F4 Alb M

6.5

Calitate

6.0/10

Pret

7.0/10

Fiabilitate

5.5/10

Design

7.5/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Gratarul ofera un bun echilibru vaselor
  • Usor de intretinut

Contra

  • Vopseaua se poate umfla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *