Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Remington Ceramic Crimp S3580 este o placa de creponat parul foarte interesanta, ca reuseste sa ofere un plus de volum chiar si de la radacina, daca se incepe incretirea parului din punctul respectiv. In plus, este foarte usor de manevrat, iar coafarea parului poate deveni o activitate mai facila chiar si pentru cele mai putin indemanatice.

Datorita invelisului ceramic cu turmalina, parul tau va fi protejat, placa alunecand mai usor pe lungimea firului de par oferind un efect antistatic. Caldura va fi distribuita in mod uniform, iar parul va fi frumos finisat, mai stralucitor si cu un aspect sanatos. In plus, gratie placilor late, de 37 mm, poti coafa simultan mai multe suvite de par, printr-o singura trecere a placii, economisind astfel timp.

Are nevoie de doar 30 de secunde pentru a ase incinge si pentru a putea afi folosita. De asemeneae, poti seta temperatura dorita in functie de tipul firului de par – subtire sau gros, beneficiind de 5 trepte de temperatura, de la 150 de grade Celsius ajungand pana la maxim 220 grade Celsius. In plus, dupa 60 de minute, placa se va opri automat, oferind astfel un plus de siguranta. In momentul depozitarii, poti bloca placile apasand un buton.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.8 metri, fiind rasucibil, ceea ce permite manevrarea foarte facila a placii, fara sa te incurci de cablu.

Ca orice alta placa sau produsul de stilizare, parul trebuie uscat foarte bine in prealabil. De asemenea, personal, as recomanda si folosirea unei protectii termice, fiindca niciodata nu face rau, chiar daca placile acestui produs sunt prevazute cu strat ceramic.

Concluzii si Pareri

In principiu, Remington Ceramic Crimp S3580 este o placa de creponat parul buna, usor de manevrat, ce iti permite sa iti aranjezi parul foarte simplu, dar si rapid. Cumparatoarele confirma acest lucru si sustin ca ori de cate ori sunt contra timp, apeleaza cu incredere la acest produs, iar de fiecare data sunt gata in timp util. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Remington Ceramic Crimp S3580

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de manevrat
  • Ofera volum parului
  • Placi ceramice
  • 5 trepte de temperatura

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *