Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Samus SM 550 BPLS, 4 arzatoare, Aprindere electrica, 52 litri, 3 Ani Garantie, Inox

Samus SM 550 BPLS este un aragaz foarte accesibil ca pret ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient. Pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre acest produs, va invitam sa ne urmariti in continuare!

Plita Samus SM 550 BPLS

Plita aragazului Samus SM 550 BPLS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi nici sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator avand rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Dispune de patru arzatoare: doua normale, unul mare si unul mic, si doua gratare din email ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptor Samus SM 550 BPLS

Cuptorul aragazului Samus SM 550 BPLS este prevazut cu o capacitate de 52 de litri, ceea ce iti permite sa intreprinzi orice tip de activitate culinara. Este prevazut cu alimentare pe baza de gaz, dispunand de acelasi sistem de siguranta ca si in cazul plitei. Nu dispune de vreo functie speciala. Ca si accesorii, regasim tava si gratarul pentru cuptor.

In partea de jos a aragazului, sub cuptor, se afla un sertar unde poti depozita tigaie si alte vase similare. Usa cuptorului este dotata cu geam dublu, ce previne eventualele incidente atunci cand acesta funcitoneaza.

Din punct de vedere estetic, nu as putea spune ca se evidentiaza cu ceva in mod deosebit, insa carcasa argintie in combinatie cu sticla neagra, il fac foarte usor de asortat cu mobila sau cu alte electrocasnice. Frontal, este ampalsat si panoul de control prin intermediul caruia poti porni atat plita, cat si cuptorul.

Dimensiunile argazului sunt de 50 x 55 x 85 cm (l x L x A), deci este un argaz mai mic ce poate fi integrat si in bucatarii mai putin spatioase.

Concluzii si Pareri

Samus SM 550 BPLS este un aragaz simplu, pe care, personal, il vad o alternativa de luat in calcul pentru parinti sau bunici, fiindca isi face treaba eficient, chiar daca nu dispune de functii speciale. Cumparatorii sunt de acord cu acest lucru si sustin ce cei mai multi l-au achizitionat pentru bunici, care la randul lor, au fost multumiti de produs. Functioneaza eficient, este usor de intretinut, tot ceea ce necesita. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Samus SM 550 BPLS

8.5

Calitate

8.0/10

Pret

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de intretinut

Contra

  • Lipsa functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *