Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Umidificator si purificator Clean Air Optima CA605, Ionizare, Display, Timer, Telecomanda, Rata umidificare 480ml/ora

Clean Air Optima CA605 este un aparat foarte bun ce reuseste sa aduca umiditatea din locuinta la un nivel optim, dar in acelasi timp, reuseste sa asigure si o purificare eficienta a aerului. Este potrivit pentru spatii cu suprafete de pana la 65 mp, prin urmare, un singur astfel de aparat este eficient pentru un apartament intreg.

Aparatul Clean Air Optima CA605 este prevazut cu un display digital unde puteti verifica valoarea umiditatii relative din incapere, dar prin intermediul sau puteti seta si nivelul umiditatii dorite. Pentru purificarea aerului din camera, trebuie activata functia de ionizare. In plus, cu functia timer poti programa activitatea aparatului pentru urmatoarele 12 ore.

De asemenea, aparatul beneficiaza de protectie impotriva calcarului si a bacteriilor datorita filtrului ceramic si nano silver, asigurand aparatului o durata de utilizare mai mare. In plus, nu necesita schimbare periodica, ci il poti curata foarte usor chiar si cu otet.

Dispune de trei trepte de vaporizare si patru functii: umidificare rece sau calda, cu sau fara purificare aer. In momentul in care ramane fara apa, se opreste automat, asigurand o functionare cat se poate de sigura. In situatiile in care va fi necesara adaugarea unei cantitati suplimentare de apa, un indicator va va notifica din timp referitor la acest lucru. Capacitatea rezervorului de apa este de 5 litri.

Aparatul beneficiaza de o capacitate de umidificare de 11.5 litri/zi si este dotat cu un higrostat variabil ce permite ajustarea nivelului de umiditate intre 45% si 90%.

In acelasi timp, este un aparat foarte eocnomic, care consuma 38 W la vapori reci si 138 W la vapori calzi.

Beneficiaza de un design foarte elegant, iar in partea din fata se afla panoul de control cu o interfata foarte intuitiva de unde vei realiza toate setarile dorite. In plus, aparatul vine la pachet si cu o telecomanda ce te va ajuta sa controlezi aparatul chiar si de la distanta.

Dimensiunile umidificatorului sunt de 35 cm lungime, 27.3 cm latime si 20.2 cm adancime, avand o greutate de 3.4 kg.

Concluzii si Pareri

Clean Air Optima CA605 este un aparat foarte bun ce reuseste sa asigura un mediu sanatos pentru tine si cei dragi, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii actuali sutn faorte incantati de produs si sustin ca functioneaza ireprosabil, este intr-adevar realizat din materiale de calitate, avand un design foarte placut. De asemenea, presupune si un mod de functionare extrem de silentios, ceea ce constituie un avantaj deosebit de important, inregistrand numai 25 dB. Sunt de parere ca este o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt; Clean Air Optima CA605

9.9

Calitate

9.9/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie ionizare
  • Timer
  • Functionare silentioasa
  • Design elegant

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *