Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition HT-7700 FIT

Kondition HT-7700 FIT este o banda de alergare interesanta, special gandita pentru uz casnic. Iti poate fi de folos atat pentru tonifierea corpului, pierderea in greutate sau chiar pentru recuperari medicale, la sfatul medicului.

Bicicleta Kondition HT-7700 FIT este prevazuta cu un motor puternic de 2.5 cai, ceea ce te va ajuta sa obtii o viteza de maxim 16 km/h, obtinand astfel un antrenament cardio placut.

Ai posibilitatea de a modifica unghiul de inclinare intre 0 si 15% in functie de intensitatea antrenamentul pe care doresti sa o obtii. Sigur, cu cat va trece timpul, cu atat vei obtine o rezistenta mai buna.

Shortkey este un buton foarte util prin intermediul caruia vei schimba unghiul de inclinare si viteza. Ideea este de a realiza modificarile dorite simplu si rapid, fara sa fie nevoie sa cauti foarte mult timp in meniu.

Totodata, pe display vor fi afisate informatii foarte importante in evolutia ta, precum: timpul, distanta, viteza, numarul caloriilor arse si pulsul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor integrati in manere.

Detine, nu mai putin, de 14 programe pe care le vei ajusta, deopotriva, in functie de rezistenta pe care o ai, iar cu cat progresezi, poti creste gradul de dificultate al antrenamentului.

Aria de alergare este de 46 x 138 cm.

In plus, daca se va intampla sa te dezechilibrezi, aparatul se va opri imediat. In acest mod, vor fi prevenite accidentarile.

Poate suporta o greutate destul de mare de 120 kg.

Aparatul masoara 179.5 cm lungime, 79 cm latime si 131 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Banda de alergare Kondition HT-7700 FIT este un aparat fitness foarte bun, solid si foarte stabil, pe care iti poti executa fara probleme antrenamentul zilnic. Clientii confirma acest lucru si se declara multumit de achizitie. Sustin ca fiind pliabila nu ocupa foarte mult spatiu in locuinta, are suficient de multe programe si este silentioasa. Prin urmare, acestia au spus ca merita fiecare ban si considera raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a vizualiza o oferta de pret actuala, poti intra aici.

Review pe scurt:

9.4

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • inclinare automata
  • structura solida
  • 14 programe
  • motor puternic
  • pliabila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *