Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Energy Fit KPR61500

Energy Fit KPR61500 esteo bicicleta magnetica ce a fost special proiectata pentru uz casnic fiind foarte usor de folosit chiar si de catre cei ce nu au avut o experienta anterioara cu un astfel de produs. Este suficient de stabila si silentioasa, asigurand un antrenament placut.

Bicicleta magnetica Energy Fit KPR61500 este prevazuta cu volanta de 4 kg si 8 trepte de rezistenta pe care le vei ajusta in functie de rezistenta pe care o ai la momentul respectiv.

Este dotata cu un calculator ce va afisa timpul, viteza, pulsul, distanta, calorii si scan. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

Saua poate fi reglata pe inaltime, pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului. In plus, pe termen lung este destul de comoda, fiin drealizata din spuma PU.

Pedalele sunt si ele foarte confortabile, avand curele pe care le poti ajusta si sunt antiderapante.

Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 100 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta magnetica Energy Fit KPR61500 este un aparat fitness foarte practic in orice locuinta, despre care clientii au o parere foarte buna. Acestia sustin ca este foarte usor de montat, solida si silentioasa. De asemenea, confirma faptul ca este confortabila pe perioada mai lungi de utilizare si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Pentru a beneficia de o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

Review pe scurt:

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • stabila
  • silentioasa
  • usor de ajustat
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *