Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Actuell T08E

Actuell T08E este ideala pentru acele persoane care din motive obiective nu reusesc sa ajunga la sala, insa constientizeaza ca dincolo de aspectul fizic, sportul este o necesitate si pentru sanatatea lor. Dificultatea apare in momentul in care trebuie sa alegi produsul potrivit, mai ales daca nu cunosti foarte bine. Atunci, noi iti venim in ajutor si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie.

Banda de alergat electrica Actuell T08E este prevazuta cu un motor de 1 CP, ceea ce inseamna ca vei putea obtine o viteza de maxim 10 km/h. Totodata, este dotata cu un calculator care va monitoriza pulsul, viteza, timpul, distanta si numarul caloriilor arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

Este un aparat cat se poate de sigur in utilizare, ceea ce inseamna ca atunci cand te vei dezechilibra, aparatul se va opri instant. In plus, poate fi depozitata foarte usor, pentru ca este pliabila si nu ocupa mult spatiu.

Articulatiile vor fi protejate datorita sistemului de amortizare a socului. De asemenea, asigura si o functionare silentioasa.  Totodata, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport.

Suprafata de alergare masoara 98 x 36 cm. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 100 kg.

Masoara 123 cm lungime, 62 cm latime si 120 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Banda de alergat Actuell T08E este un produs rezonabil ce ar putea fi mare folos in orice locuinta. Este potrivita pentru antrenamentul zilnic, fiind stabila si usor de utilizat. Clientii sunt de parere ca este un produs accesibil, usor de montat, iar faptul ca este pliabila reprezinta un plus ca nu ocupa mult spatiu de depozitare. In principiu, acestia o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun. Pentru a consulta o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • pliabila
  • usor de transportat
  • stabila
  • silentioasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *