Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kettler Giro R orizontal

Kettler Giro R orizontal este un model deosebit de bicicleta fitness, superioara din punct de vedere calitativ. Poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati pentru antrenamentul zilnic chiar la tine acasa.

Bicicleta Kettler Giro R orizontal este potrivita pentru exercitii Golf, devenind cel mai popular echipament fitness din Europa. Dispune de 8 programe, pe care le vei ajusta in functie de necesitate, dar si 16 trepte de antrenament.

Este o bicicleta recomandata intermediarilor si avansatilor. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 130 kg.

Pe display, sunt afisate informatii referitoare la distanta parcursa in fiecare sesiune, distanta totala, numarul caloriilor consumate, viteza, frecventa de pedalare sub forma de diagrama si setarile target.

De asemenea, exista si o limita maxima a pulsului, exprimata in procenta, iar in momentul in care este atinsa sau chiar depasita, vei fi avertizat printr-un semnal optic.

Sistemul de franare este magnetic motorizat. Pedalele sunt prevazute cu banda pentru o sustinere optima.

Ai posibilitatea de a ajusta atat manerele, cat si scaunul, pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului.

Rotitle pentru transport sunt utile atunci cand vrei sa muti aparatul mai usor dintr-un loc in altul.

Masoara 170 cm lungime, 63 cm latime si 116 cm inaltime.


Concluzii si pareri

Kettler Giro R orizontal este o bicicleta fitness deosebita la care poti apela cu incredere pentru realizarea antrenamentului zilnic. Este usor de utilizat, stabila si silentioasa, iar clientii sunt foarte incantati de ea. Rezultatele nu au intarziat sa apara, cu putina munca si ambitie, astfel ca o recomanda mai departe. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti verifica si tu o oferta rezonabila.

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • programe variate
  • flexibila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *